Spartan, ”Spectacolul Gustului Legendar”, deliciul publicului de la UNTOLD 2019!

Publicat: 13/08/2019 | 15:12

Spartan, ”Spectacolul Gustului Legendar”, a fos prezent la UNTOLD 2019, acolo unde s-a scris un nou capitol extraordinar din povestea nespusă a Tărâmului Nopții și Magiei. La începutul lunii august s-a desfășurat, la Cluj-Napoca, festivalul UNTOLD 2019, iar restaurantele ”Spartan” – brand 100 % românesc – au fost prezent la eveniment pentru a oferi, tuturor ”Spectacolul Gustului Legendar”. (CITEȘTE ȘI: GOLGHETERUL FCSB-ULUI S-A ”ANESTEZIAT” CU AZOT ÎN CLUB! IMAGINILE CARE ÎL VOR REVOLTA PE PATRONUL GIGI BECALI)

Spectatorii de la UNTOLD 2019 s-au putut delecta cu produse renumite din meniu atât de apreciat – Gyros si Souvlaki de pui. ”Spartan România” a avut două puncte de vânzare la UNTOLD 2019  – un truck și un stand cu deschidere de… 6 m.(NU RATA, AICI: IUBITA L-A BĂGAT ÎN ”PROGRAM DE REEDUCARE” PE TOVARĂȘUL BIANCĂI DRĂGUȘANU!)

Spartan, brand 100% românesc

Ștefan Mandachi s-a decis, la doar 33 de ani, să deschisă un restaurant cu specific grecesc în Suceava, brand 100% românesc, cu un meniu de bază consistent, compus din carne rotisată, pită greceasca, produsă chiar în fata clientilor, sosuri fresh preparate zilnic in locatii, sosul multitudine de legume cu 0% grăsimi și numai legume proaspat culese.(NU RATA, AICI: EXCENTRICUL DOMN DAN (54 DE ANI) A FĂCUT FURORI LA MAMAIA CU NOUL LOOK: CERCEL ÎN URECHE + BARBĂ DE HIPSTER)

Spartan, ”Spectacolul Gustului Legendar”, deliciul publicului de la UNTOLD 2019!

În București, restaurantele Spartan se găsesc în Mega Mall , precum și în centrele comerciale Cora Pantelimon si Orhideea. În țară, Spartan se află în aproape toate orașele mari, inclusiv în Sibiu, un oraș pe care îl aveau în calcul pentru extindere, de multă vreme. În 2019, Spartan intenționează să exploreze noi piețe din Europa, în momentul de față purtând discutii avansate pentru spații din Italia, Spania, Anglia, Ungaria, Polonia. In Octombrie vor face primul pas cu ocazia deschiderii din Bulgaria, in orasul minier Stara Zagora.(NU RATA, AICI: “BRAZILIANCA” LUI DORIAN POPA LUMINEAZĂ CA UN NEON LA PLAJĂ! IMAGINI DEMENȚIALE CU BUNĂCIUNEA)

Citește și...