Speak, decis să o ceară de soție pe Ștefania: „Relația noastră- e ceea ce trebuie”

Autor: A. D.
Publicat: 12/02/2020 | 21:19
Speak, decis să o ceară de soție pe Ștefania: „Relația noastră- e ceea ce trebuie”

Speak și Ștefania sunt de ceva timp împreună. Cei doi s-au plăcut de când s-au văzut și formează un cuplu atât în viața personală, cât și pe scenă.

Recent, cei doi au plecat în aventura vieții lor. Au fost concurenți în sezonul trei al show-uli Asia Express. Se pare că această experiență dură i-a unit mai mult pe cei doi și i- a făcut să realizeze că fac o echipă destul de bună. (CITEȘTE ȘI: SPEAK ȘI ȘTEFANIA, MĂRTURII ULUITOARE DESPRE EXPERIENȚA ASIA EXPRESS: “NU MI-AM IMAGINAT CĂ E ATÂT DE REAL”)

Marți seară a avut loc avanpremierea show-ului, la care au fost prezenți aproape toți concurenții noului sezon, evenimentul a fost unul exclusivist. Printre cei care s-au adunat să vadă primul episod din Asia Expres s-au numărat și Speak alături de Stefania.

Într-un interviu acordat reporterilor a1.ro, Speak a lăsat de înțeles că este hotărât să facă pasul cel mare, iar aventrura din Asaia l-a convins să facă asta. „Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți. Noi nu sărbătorim Sfântul Valentin sau Dragobetele. Mi se pare că e așa, un pretext… (Nu avem nevoie). Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră – e ceea ce trebuie”, a declarat Speak.

Deși ce doi se bucură acum că au participat la emisiune, cea care a vrut și a insistat să meargă a fost Ștefania. Ea și-a dorit să încerce această experiență unică și să își testeze limitele. Chiar dacă la început, Speak a fost reticent, acum se bucură că a urmat-o pe iubita lui.

Citește și...