Speak nu e gelos:”Poate să se ducă singură la discotecă”

Publicat: 18/05/2018 | 10:41

Speak și iubita lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au o relație bazată pe încredere, în primul rând. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Artistul a mărturisit că nu are nicio problemă ca Ștefania să iasă și singură în oraș. (CITEȘTE ȘI: „LIBELULA” LUI SPEAK ȘI-A POZAT SFÂRCURILE ÎN CAMERA DE HOTEL! CUM A REACȚIONAT CÂNTĂREȚUL)

Speak și Ștefania își petrec majoritatea timpului împreună, dar bineînțeles că există și situații când ies separat. Atunci când artistul muncește de zor în studio el nu are nimic împotrivă ca iubita lui să iasă singură în oraș.

„Poate să se ducă singură la discotecă. Du-te și lasă-mă să lucrez. Eu pot să lucrez tot timpul. Pot că trebuie în primul rând și că-mi place și cu asta mă ocup.”, a mărturisit Speak pentru libertatea.ro. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

Iar Ștefania a confirmat că nu are un iubit posesiv!

„Mă dă și afară din casă.  Mai ies și fără el. Am fost chiar de 1 mai. El nu a mai vrut să meargă la o petrecere și am mers cu prietenii. Bine, prieteni cunoscuți de el. Nu mă controlează când ies, nu-mi dă mesaje încontinuu să vadă ce fac și unde sunt. E foarte grijuliu, o iau în sensul de grijuliu, pentru că mesajele sunt de genul când vin, dacă mai stă treaz să mă aștepte sau nu, cum sunt, dar oricum de când ne cunoaștem nu cred că am ieșit singură de trei ori. Nici el nu iese.”, a declarat Ștefania pentru libertatea.ro.

În relația lor nu există posesivitate

Speak și Ștefania preferă să vorbească față în față și nu prin mesaje. În momentele în care nu sunt împreună, cei doi nu se agasează cu telefoane, întrebări și mesaje. (CITEȘTE ȘI: EXPLOZIE SEXUALĂ! „LIBELULA” LUI SPEAK A EXCITAT 450 DE BĂRBAȚI LA LOFT!)

„Ne-am oprit în a ne da mesaje din astea, chiar și dacă are ea treabă în oraș sau eu. Dacă ne dăm mesaje și povestim prin mesaje ceea ce facem, acasă nu mai avem ce să vorbim. Ne povestim față în față că e mai sănătos.”, a spus Speak pentru libertatea.ro.

 

 

Citește și...