Speak și Ștefania, gata de nuntă! Cine le vor fi nași celor doi. “Sunt aleși de mult!”

Publicat: 23/05/2020 | 12:18

Speak și-a luat inima în dinți și după trei ani de relație a cerut-o de soție pe partenera lui, Ștefania Codreanu, cunoscută în lumea mondenă drept “Libelula”. Bruneta a acceptat pe loc, iar nunta va fi, cu siguranță, una ca-n povești. Evenimentul a avut loc la mijlocul lunii aprilie, când cuplul participa la “Asia Express”.

VEZI ȘI: SPEAK A FĂCUT O CRIZĂ DE GELOZIE LA ASIA EXPRESS. I-A DAT ULTIMATUM ŞTEFANIEI: „NE DESPĂRŢIM”

Recent, Speak a vorbit despre nașii pe care el și Ștefania i-au ales pentru nuntă, a cărei data încă nu a fost planificată, deși România nu mai este în stare de urgență.

Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei.

Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a spus Speak pentru okmagazine.ro.

Speak, dornic să treacă pandemia de coronavirus

Altfel, Speak arde de nerăbdare ca lucrurile să revină la normal în țară, iar oamenii să-și reia viața pe care o aveau înainte de pandemia de coronavirus.

Noi sperăm să treacă totul mai repede, pentru că suntem conştienţi că, pe lângă chestiile ce ţin de sănătate, care sunt cele mai importante, pe partea economică vom avea de suferit foarte mult”, a mai spus el.

CITEȘTE ȘI: PROBLEME MARI PENTRU SPEAK, DUPĂ ÎNCHEIEREA FILMĂRILOR DE LA ASIA EXPRESS: „A AVUT NEVOIE DE TERAPIE”

Speak vrea doi copii

Oricât de realizat ești, întotdeauna mai ai nevoie de câte ceva sau mai vrei și altceva. Eu am tot ce-mi trebuie, casă, mașină, nu mor de foame. Am iubită, familie sănătoasă. Voi urma și eu legea firească a lucrurilor. La un moment dat se va întâmpla și mă voi căsători. Îmi doresc doi copii”, a declarat artistul în urmă cu ceva timp.

Citește și...