Acasă » Știri » Specialistul Feng shui îţi vinde pontul. Cum să-ţi aduci norocul în casă în noul an

Specialistul Feng shui îţi vinde pontul. Cum să-ţi aduci norocul în casă în noul an

De: Cancan 31/12/2017 | 22:00
Specialistul Feng shui îţi vinde pontul. Cum să-ţi aduci norocul în casă în noul an
Gena Rusu, consultant Feng shui

Anul 2018 va fi guvernat de Pământ Yang şi de Câine, un animal care corespunde tot elementului Pământ, astfel că acesta ne va influenţa destul de mult evoluţia în anul ce vine. Potrivit specialistului Feng shui Gena Rusu, la nivel personal este important dacă acest element ne este favorabil sau nu pentru că el va guverna tot anul, spre deosebire de alţi ani, cum ar fi 2017, care au fost guvernaţi de două elemente, Foc şi Metal. (CITEŞTE PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Cele mai bune ponturi Feng shui! Cinci remedii ca să activezi prosperitatea în casa ta)

Şi la nivel global influenţa elementului Pământ este puternică, deoarece, aşa cum am spus, guvernează tot anul. Elementul Pământ vizează pericole care au legătura cu pământul în sine, cutremure, alunecări de teren, dar şi cu elemente din realitate care sunt guvernate de acest element, cum ar fi: casele, asigurările, domeniul construcţiilor şi al materialelor  de construcţii. Acestea pot cunoaşte o creştere economoică, fiind susţinute în 2018.

Pe de altă parte, elementul Pământ dă naştere Metalului, iar acest element guvernează industria auto, ingineria de înaltă performanţă, estetica – chirurgia plastică, domeniul IT care vor continua să fie bine aspectat. Posibil ca şi anul viitor sa avem informaţii despre roboţi cu performanţe uluitoare, precum Sofia, iar vânzările să crească în continuare. (NU RATA, AICI: Le e scris în destin! Cine va călca pe urmele părinţilor)

În 2018 elementul Apă va lipsi, motiv pentru care este posibil să fie un an mai secetos, iar zonele deşertice să ne atragă atenţia prin ceva nu tocmai bun. Mă refer la Orientul Mijlociu.

Elementul Pământ predispune la meditaţie, la introspecţie, de aceea cred că tot mai mulţi oameni se vor îndrepta către spiritualitate, către cursuri de dezvoltare personală, către autoeducaţie, dar şi către cumpătare. Oamenii se vor gândi de doua ori înainte de a lua o decizie, mai ales când va fi vorba despre decizii financiare şi investiţii.

În ceea ce priveşte starea de sănătate, elementul Pământ guvernează pântecul şi este responsabil de existenţa unei boli grave: cancerul. De aceea, este posibil să auzim că din ce în ce mai mulţi oameni sunt diagnosticaţi cu această boală. Vizate vor fi organele din pântec, dar este posibil şi să aflam că se descoperă tratamente pentru această boală nemiloasă. Aşadar, mai multă atenţie la starea de sănătate în acest an, pentru că orice boală descoperită în stadiu incipient este mai uşor de tratat.

Pe lângă această boală, elementul Pământ predispune la îngrăşare şi în funcţie de cum este el aspectat în harta personală, vă poate susţine în dietele dumneavoastră sau nu.

Anul 2018 este guvernat de Câine, spuneam, iar acest animal este prieten cu Iepurele, astfel că toţi cei născuţi în zi sau în an de Iepure vor beneficia de susţinerea Câinelui în diferite domenii ale vieţii lor.

Anul 2018 este guvernat de Câine
Anul 2018 este guvernat de Câine

Câinele nu se înţelege cu Dragonul, motiv pentru care cei născuţi in an şi/ sau in zi de Dragon vor avea un an provocator în care este recomandat să facă schimbări majore. Cele două animale din zodiacul chinezesc se întâlnesc o dată la 12 ani şi îşi plătesc poliţele sau, din contră, se susţin, în funcţie de ceea ce am făcut noi în acest interval.

Nativilor din zi sau din an de Dragon le recomand să poarte medalion cu zodia Iepure, pentru a distrage atenţia Câinelui de la ei.

Elementul Pământ Yang care guvernează anul 2018 reprezintă influenţa divină în viaţa noastră şi este singurul care nu intră în relaţie de ciocnire/ penalizare cu niciun alt element fundamental, astfel că lecţiile din anul viitor vor avea legătură cu latura noastră telurică.

Din punct de vedere Feng Shui, în centrul casei se va afla Steaua 9, a prosperităţii viitoare. Motiv pentru care în centrul casei nu punem remedii în 2018.

Însă, atunci când se întâlnesc stelele 2, 7 şi 9 există pericol de incendiu. Dacă extrapolăm, riscul de incendiu poate fi în centrul oraşului, ţării, continentului, lumii.

În Nord Vest se va afla Steaua 1, a prosperităţii îndepărtate şi a studiului, învăţării, descoperirilor ştiinţifice. De asemenea, nici aici nu punem remediu în casă.

În Vest se va afla Steaua 2, a bolilor. Aici punem şase monede, deoarece Steaua bolii aparţine elementului Pământ, iar acesta se consumă dând naştere metalului. Numărul şase în Feng shui corespunde elementului Metal, astfel că prin numărul monedelor şi prin metalul din care sunt făcute acestea reprezintă un remediu dublu pentru aceasta stea nedavorabilă. Extrapolând, este posibil ca în zona de Vest sa apăra epidemii sau boli în număr mai mare.

În Nord Est se va afla Steaua 3, a furiei, a furturilor, a problemelor cu picioarele şi a pericolelor. Aici e nevoie de un obiect din ceramică roşie. Steaua 3 corespunde elementului Lemn, iar acesta se consuma prin intermediul Focului şi al Pământului: ceramica roşie.

În Sud va fi Steaua 4, a infidelităţilor, iar remediul consta în Aşezarea unui obiect din ceramică roşie în această parte a casei, deoarece şi Steaua 4 aparţine tot elementului Lemn.

În zona de Nord a casei se află cea mai negativă energie: Steaua 5, a ghinioanelor, problemelor, blocajelor de tot felul, mai ales financiare. Această stea corespunde elementului Pământ, iar remediul constă în Aşezarea unui recipient transparent, rotund sau oval, cu apă în care adăugaţi câteva linguri de sare grunjoasă. Acest recipient va fi pus pe o tavă din inox, iar in jurul recipientului, pe tavă, vor fi aşezate şase monede. Pentru aceasta stea vom folosi ca remedii Apa şi Metalul, pentru că este cea mai puternică din cele şase stele negative.

În Sud Vest şi în Est vor fi stelele 6 şi 7, care corespund elementului Metal şi care pot produce probleme cu actele, cu legea, cu tatăl, cu autorităţile, respectiv conflicte, certuri. Pentru aceste două stele remediul constă în amplasarea a câte trei fire de bambus în recipiente transparente, cu apă, fără pietre colorate sau alte aplicaţii colorate. (CITEŞTE AICI: Premoniţii mai puţin cunoscute despre următorii ani: „Clonarea va fi foarte accesibilă” Profeţia făcută de Baba Vanga pentru anul 2018)

Pentru a amplasa corect remediile în casă, este nevoie de planul/ releveul casei în copie. Se trasează diagonalele pe plan, astfel se află centrul casei, apoi cu ajutorul busolei se află cele opt direcţii cardinale şi se notează pe plan, apoi se pun remediile.

Pentru consultanţă Feng shui şi pentru harta destinului, puteţi scrie pe adresa [email protected]

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea