Spectacol garantat în această seară în Champions League!

Autor: Cristian P
Publicat: 26/02/2020 | 18:59
Spectacol garantat în această seară în Champions League!

În această seară, de la ora 22:00, vor avea loc ultimele două partide din cadrul manșei tur a Champions League. Olympique Lyon va primi vizita formației Juventus Torino în timp ce Real madrid se va duela cu Manchester City.

În Hexagon, CR7 & co sunt favoriți la victorie, gazdele confruntându-se cu ceva probleme de lot.  Absența mijlocașului Memphis Depay, care din cauza unei accidentări la genunchi va lipsi tot sezonul, reprezintă de departe cea mai mare pierdere pentru gazde. Pe lângă Depay, Lyon nu îi va putea utiliza nici pe Reine-Adelaide și nici peSolet, în timp ce Rafel este incert.

În cel de-al doilea meci din această seară, Real se va duela cu City. Forța și experiența Real-ului nu pot fi puse la îndoială, în ciuda parcursului recent, ușor sub așteptări. Totuși, de această dată, madrilenii vor întâlni o trupă super motivată, după interdicția primită de City pentru următoarele două sezoane ale Ligii. Presiunea este pe umerii formației din Manchester, aspect de care Real poate profita, însă momentul le este englezilor prielnic, măcar prin prisma faptului că pentru echipa lui Zidane urmează, în weekend, super derby-ul cu Barcelona.

Madrilenii i-au mai eliminat pe englezi din competiție, eveniment petrecut chiar recent. În ediției 2015-2016, cele două s-au înfruntat în semifinale, o dublă manșă câștigată la limită de Real, cu scorul de 1-0 la general, consfințit în returul din Spania.

Program optimi Champions League
Napoli – Barcelona 1-1
Chelsea – Bayern Munchen  0-3

Miercuri, 26 februarie
ora 22:00 Lyon – Juventus
ora 22:00 Real Madrid – Manchester City

Marți 10 martie
ora 22:00 Leipzig – Tottenham (în tur 1-0)
ora 22:00 Valencia – Atalanta (în tur 1-4)

Miercuri 11 martie
ora 22:00 PSG – Dortmund (în tur 1-2)
ora 22:00 Liverpool – Atletico Madrid (în tur 0-1)

Citește și...