Spectacol sumbru oferit de clanurile de romi în Anglia! S-au bătut în plină strada și a fost nevoie de intervenția trupelor speciale

Autor:
Publicat: 26/07/2020 | 22:02
Spectacol sumbru oferit de clanurile de romi în Anglia! S-au bătut în plină strada și a fost nevoie de intervenția trupelor speciale

Un spectacol de zile mari a fost dat de mai multe clanuri de romi pe străzile din orașul Sheffield. Aceștia au început un scandal monstru în plină stradă, de unde nu au lipsit injuriile și bătaia.

Altercația a avut loc chiar în centru orașului, sub privirile îngrozite ale localnicilor. Clanurile de romi s-au atacat cu bâte, bolovani, scaune şi arme albe. Scandalul a durat ceva timp și nimic nu i-a putut opri. (CITEȘTE ȘI: CAZ INCREDIBIL! UN ROMÂN A JEFUIT UN CONTE ITALIAN DE DOUĂ ORI, ÎN DOAR 24 DE ORE. AUTORITĂȚILE SUNT ÎN CĂUTAREA FĂPTAȘULUI)

Potrivit Yorkshire Live, conflictul a pornit după ce, vineri seara, 20 de persoane au ignorat regulile de distanţare socială şi au început o petrecere pe stradă. Nu a durat mult până când lucrurile au escaladat, iar distracția s-a transformat într-o bătaie crâncenă. Conform presei local în urma scandalului mai  multe persoane au fost rănite destul de grav.

A fost nevoie de intervenția trupelor speciale

Nimic nu a putut să oprească clanurile de romi, așa că pentru a liniști spiritele a fost nevoie de intervenția polițiștilor și a trupelor speciale. Nu este pentru prima oară când în Sheffield au loc astfel de manifestări. La începutul acestui an, au apărut imagini de la o altă bătaie cruntă. (VEZI ȘI: FLICK ȘI DENISA HODIȘAN, SUPUȘI TESTULUI COVID-19 ÎN VACANȚA ROMANTICĂ DIN ITALIA. CEI DOI RISCĂ SĂ FIE CARANTINAȚI 14 ZILE ÎN PENINSULĂ)

Terorizați de cele întâmplate, localnicii au formulat mai multe plângeri şi au informat Poliția că romii nu respectă regulile de distanțare socială. Cei care locuiesc acolo se tem să nu fie și ei atacați și răniți.

Se pare că în ciuda plângerilor repetate primite de la localnici autoritățile nu au avut nicio reacție și preferă să intervină doar atunci când lucrurile scapă de sub control.