Spectacol total la Salonic în Champions League între PAOK și Ajax!

Autor: Cristian P
Publicat: 07/08/2019 | 08:29
Spectacol total la Salonic în Champions League între PAOK și Ajax!
Spectacol total în duelurile care au avut loc aseară în prima mană a turului III preliminar al Chamlions League. În cel mai așteptat duel, PAOK Salonic, fosta formație a lui Răzvan Lucescu, a remizat spectaculos pe teren propriu cu Ajax Amsterdam, semifinalista ediției trecute a Champions League.

Olandezii au început în forță duelul din Grecia și au reușit să deschidă scorul după numai zece minute de joc prin Ziyech. PAOK nu a acuzat șocul și a reușit să revină în joc egalând pe tabela de marcaj în minutul 32 prin Akpom. Ba mai mult, șapte minute mai târziu,  grecii aveau să preai conducerea pe tabela de marcaj după un gol marcat de Matos, 2-1 fiind și scorul cu care cele două echipe aveau să intre la cabine.

Olandezii au forțat în al doilea mitan și au reușit egalarea în minutul 57 prin golgeterul Huntelaar. La 2-2 ambele echipe au părut mulțumite cu rezultatul înscris pe tabela de marcaj, atât PAOK cât și Ajax preferând să securizeze punctul. S-a terminat 2-2 iar calificarea se va juca la Amsterdam peste o săptămână.

Surpriza serii s-a înregistrat la Zagreb unde Dinamo a fost ținută în șah de Ferencvaros, scor 1-1. Același rezultat s-a consemnat și la Belgrad între Steaua Roșie și FC Copenhaga. Singurul succees pe teren advers a fost obținut de cei de la Qarabağ în Cipru cu APOEL, scor 2-1. De asemenea, singurul succes obținut de gazde a aparținut celor de la Club Brugge în duelul cu Dynamo Kyiv, scor 1-0.

Turul al III-lea preliminar al Champions League va programa astăzi celelalte cinci partide din manșa tur care vor avea loc în această fază a competiției.

Rezultate turul III preliminar Champions League

Tur                      

APOEL- Qarabağ 1-2

PAOK- Ajax 2-2

Dinamo Zagreb- Ferencváros 1-1

Club Brugge- Dynamo Kyiv 1-0

Steaua Roșie- FC Copenhaga  1-1

Miercuri, 7 august

Ora 20:00 Krasnodar – FC Porto

Ora 20:45 İstanbul Başakşehir – Olympiacos Pireu

Ora 21:00 CFR Cluj – Celtic

Ora 21:00 Basel – LASK

Ora 21:15 Maribor – Rosenborg

Citește și...