Speriat de ultrași, Bălănescu bate în retragere: „Antrenorul este Neagoe dar vom vedea ce va fi. Va fi o decizie foarte grea!”

Autor: Cristian P
Publicat: 06/06/2019 | 07:00
Protestele vehemnete ale ultrașilor dinamoviști care după ce au făcut scandal la hotelul finanțatorului Ionuț Negoiță, căruia i-au făcut cadou  o cruce și o coroană cu numele său au mers și la baza de la Săftica unde urma să aibă loc conferinaț de prezentare a lui Eugen Neagoe, aceasta fiind însă contramandată, l-a făcut pe Bogdan bălănescu, directorul sportiv al echipei, să bată în retragere.

Acesta nu mai este convins că Eugen Neagoe va fi antrenorul echipei deși acesta a semnat un angajament valabil pe trei ani. Bălănescu se teme de represariile ultrașilor, aceștia „vizitându-l” inclusiv acasă.

„Vom vedea ce va fi, va fi o decizie foarte grea. Dânsul înţelege nemulţumirile fanilor. Totuşi, condamnăm actele de violenţă care au avut loc în faţa hotelului RIN. Nu suntem de acord cu ce s-a întâmplat. Nu aceste acte reprezintă suporterii lui Dinamo. Ei sunt renumiţi pentru scenografiile pe care le fac, nu pentru astfel de gesturi. Dinamo plăteşte tribut greşelilor din timp. S-a ajuns într-un moment critic şi îmi pare nespus de rău că suntem contemporani cu astel de vremuri”, a declarat oficialul dinamovist.

Eugen Neagoe a fost numit, luni, antrenor principal al FC Dinamo, în locul lui Mircea Rednic, care a fost dat afară după ce echipa a ocupat locul 9 în clasamentul Ligii I, cel mai slab din istorie. După incidentele din ultimele două zile, antrenorul Eugen Neagoe a lăsat să se înţeleagă, la un moment dat, că nu mai doreşte să preia echipa Dinamo. În schimb, deși a fost demis, Rednic a dat de înțeles că este gata să revină însă cere la rndul său demisia lui Bălănescu.

 

Citește și...