Ce se întâmplă cu CRISTIANO RONALDO, după ce a fost scos pe targă de la finala Euro 2016. „Nu pot să…“

Publicat: 11/07/2016 | 10:56
Ce se întâmplă cu CRISTIANO RONALDO, după ce a fost scos pe targă de la finala Euro 2016. „Nu pot să…“

Cristiano Ronaldo a suferit o accidentare în prima repriză a finalei de la Euro 2016, care s-a disputat pe teren între naţionala Portugaliei şi cea a Franţei.

Reprezentativa Portugaliei a câştigat, duminică seară, scor 1-0, după prelungiri, în meciul jucat cu prima reprezentativă a Franţei, disputată pe Stade de France din Paris, iar selecţionata antrenată de Fernando Santos a obţinut primul titlu european din istorie. Totuşi, finala Campionatului European de fotbal nu a fost lipsită de evenimente mai puţin plăcute, asta după ce Cristiano Ronaldo a fost accidentat în prima repriză a acestui meci şi a părăsit terenul pe targă.

În urma examinării medicilor, aceştia au stabilit că Ronaldo a suferit o leziune de gradul I la nivelul unui ligament de la genunchiul drept, dar că portughezul cu siguranţă va avea nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare. De asemenea, văzându-şi fiul întins pe targă, mama lui Ronaldo, aflată în tribune a postat un mesaj emoţionant pe o reţea socială.

„Nu pot să-mi văd fiul aşa. Fotbalul înseamnă să şutezi în minge, nu să faci rău adversarului! Fiul meu a părăsit terenul, dar am încredere că naţionala noastră poate câştiga. Am încredere că pot ridica trofeul“, a fost mesajul lui Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, de pe pagina sa de Twitter.

Betano.com: Te aşteptăm cu multe pariuri speciale pe European! Jocul începe acum!

18+, Decizia ONJN nr. 3311 din 18.12.2015

Citește și...