DANIEL PRODAN a fost înmormântat. Numeroşi oameni din fotbal şi-au luat rămas-bun de la fostul tricolor

Publicat: 19/11/2016 | 14:44
DANIEL PRODAN a fost înmormântat. Numeroşi oameni din fotbal şi-au luat rămas-bun de la fostul tricolor

Daniel Prodan a fost înmormântat astăzi la Cimitirul "Sf. Ilie" din Pipera, la funeralii participând, în afară de familie, foşti colegi ai lui "Didi", jucători în activitate, suporteri ai Stelei, antrenori, preşedinţi de club şi arbitri.

La înmormântarea lui Daniel Prodan au participat numeroşi oameni de fotbal, printre care Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie, Miodrag Belodedici, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuş, Anton Doboş, Dorinel Munteanu, Viorel Moldovan, Cosmin Contra, Anghel Iordănescu, Mircea Sandu, Gino Iorgulescu, Dumitru Dragomir, Sabin Ilie, Zoltan Ritli, Laurenţiu Reghecampf, Mihai Stoica, Valeriu Argăseală, Dumitru Dumitriu şi Mihai Stochiţă.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, cu care Daniel Prodan a fost în conflict, nu a fost la ceremonie, aşa cum anunţase pe blogul personal. De altfel, niciun membru al actualei conduceri a Federaţiei Române de Fotbal nu a fost prezent.

Daniel Prodan a decedat miercuri seara în urma unui infarct miocardic suferit în locuinţa sa. Fostul component al „generaţiei de aur” a murit la vârsta de 44 de ani.

UPDATE Daniel Prodan este condus pe ultimul drum de familie, de foşti colegi din „generaţia de aur”, de actuali jucători, de oameni din fotbal şi suporteri

Marius Lăcătuş
Marius Lăcătuş

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Suporterii Stelei au adus o coroană cu numărul 3, cel purtat de Prodan la Steaua şi la naţională
Suporterii Stelei au adus o coroană cu numărul 3, cel purtat de Prodan la Steaua şi la naţională

UPDATE Burleanu anunţă că nu participă la înmormântare. Mesajul preşedintelui FRF, cu care Prodan a fost în conflict

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a explicat pe blogul personal de ce nu merge la înmormântarea lui Daniel Prodan.

„Astăzi pleacă dintre noi un fotbalist excepţional şi un patriot, Daniel Prodan, a cărui carieră va rămâne un reper pentru generaţiile viitoare. Indiferent de ce se poate întâmpla în viaţă între oameni, respectul meu pentru performanţele unui asemenea jucător va rămâne totdeauna acelaşi. Nu am dorit ca prin prezenţa mea la ceremonia funerară de astăzi să nasc eventuale reacţii din partea unora care îşi promovează interesele personale în fotbal, manifestări care să întineze memoria celui care a fost Daniel Prodan. Dumnezeu să-l ierte şi să îl odihnească în pace!”, a scris Burleanu pe blogul său.

Citește și...