Home » Stiri » Sport » După ce a ratat medaliile de la RIO, Cătălina Ponor s-a dezlănţuit. ”Sunt o babă? Urâtă? Poate!”

După ce a ratat medaliile de la RIO, Cătălina Ponor s-a dezlănţuit. ”Sunt o babă? Urâtă? Poate!”

Redacția Cancan.ro 16/08/2016 | 17:40
După ce a ratat medaliile de la RIO, Cătălina Ponor s-a dezlănţuit. ”Sunt o babă? Urâtă? Poate!

Cătălina Ponor a recţionat din nou după ce fanii au criticat-o după prestaţia cel puţin discutabilă de la Olimpiadă. Gimnasta a ţinut să le dea o replică celor care o consideră ”babă” ”urâtă” sau i-au adresat diferite epitete.

Cătălina Ponor a recţionat din nou după ce fanii au criticat-o după prestaţia cel puţin discutabilă de la Olimpiadă. Gimnasta a ţinut să le dea o replică celor care o consideră ”babă” ”urâtă” sau i-au adresat diferite epitete.

A fost o zi extrem de grea si tensionata pentru mine …

De ce ?

Credeţi ca mie mi-a fost uşor sau imi este uşor?

Sunt ani de munca in spate, nivelul a crescut, gimnastica nu mai e ce era inainte. Acum ori câştigi cu acrobatică foarte dificila ori cu artistica făcută perfect.Eu am încercat sa le combin si am greşit pentru că presiunea a fost extrem de mare.Fiind singura gimnasta care a reprezentat Romania, trebuia sa multumesc intr-un fel sau altul pe toată lumea chiar daca nu mai aveam nimic de dovedit , poate doar mie sa imi mai dovedesc încă o data ca pot ! Imi pare rau ca atunci cand mi-am dat seama ca Integralul a ieşit prost nu am facut si coborârea care a fost pregătită pentru finala

DECI,DA POT!!! PENTRU CA VREAU !!!

As zice chiar m-am simţit mai in forma decat la 16 ani! Si as fi putut daca nu simţeam ca o mana care voia sa ma dea jos de pe aparat toate comentariile si undele negative ca nu meritam sa fiu la Olimpiada Mi-am dorit prea mult , mi s-a rupt sufletul, am plâns toată noaptea si la un moment dat vroiam sa ma opresc si nu puteam, nu mi-a fost uşor sa nu pun la suflet tot ce vedeam sau auzeam in jurul meu si in reţelele de socializare sau presa si nu imi este uşor nici in continuare !

Am avut noroc ca mi-a dat Dumnezeu un psihic extrem de tare si am reuşit sa stau concentrata atat cat am putut.

Sa nu aveţi impresia ca nu vad tot ce scrieţi sau tot ce ziceţi pe la spatele meu (aviz cei din jurul meu) doar ca nu am băgat de seama sau v-am lăsat sa va faceţi nebunia si sa ma barfiti!

Satula fiind de toate rautatile care au inceput de dupa Europene, am vrut sa fie bine, sa fie bine pentru mine, pentru Romania, pentru cei care mi-au fost alaturi, care au luptat cu mine zi de zi, care m-au incurajat la fiecare pas, care stiu prin ce am trecut, cate piedici am avut, cate vorbe urate aruncate in mine fara rost !

Baba?

Oare la 29 de ani sunt baba, cand sunt „N” gimnaste in lumea asta trecute de 30 de ani?

Dar e mai greu de stiut fiindca nu toate au rezultate care sa le ţină lumea minte !

Urata?

Poate Sunt, nu stiu, nu toata lumea e fotomodel, nici nu am fost si nici nu sunt un sportiv stil pitzi sa nu pot sta fara unghii false, fara par vopsit, gene false sau mai stiu ei ce minunatii de genul, fiindca sunt prea concentrata la ce am de facut !

Scorpie?

Din pacate aici am sa va spun cu mana pe inima ca multa lume dupa ce ma cunoaste pesonal isi retrage cuvintele, pentru ca de foarte multe ori chiar daca nu arat sunt o persoana mai mult decat saritoare, nu port pica, nu port ura, nu imi doresc ca altul sa se loveasca sau sa păţească ceva, întotdeauna am fost acolo atunci cand a fost nevoie de mine dar asta ştiu numai acele persoane care imi sunt alături si la bine si la rau nu persoanele false care acum iti zâmbesc si dupa câteva secunde se întorc cu spatele si te bârfesc fiindca nu te suporta !

Fiţoasa?

Faptul ca am o masca pusă cand ma antrenez sau cand sunt in concurs dovedeşte cat de mult imi doresc sa fac ceva, dar persoanele frustrate nu vor vedea niciodată adevarata fata a mea, iar cei care ajung sa ma cunoască chiar si pentru prima oară imi spun ……” Ma crezi ca nu am crezut o secunda ca esti asa cu bun simt si atat de cumsecade ? „…… si nu de putine ori am văzut întrebarea „cand a tras Ponor echipa dupa ea ?”

Pai ia hai sa ne aducem aminte ….. E adevărat ca întotdeauna in spatele meu a mai fost cineva care m-a ajutat ca de exemplu Monica, Dana , Oana sau Sandra !!

Incepând cu anul 2003 oare cine a facut parte din echipa pana in prezent?

Oare rezultatele cele mai bune din 2003 -2004 ale cui au fost?

In 2005 cine a reprezentat România si a venit cu medalie de bronz la mondiale cand toată echipa era data afara din lot? Cine a fost langa fetele din 2006 la europene ?

Cine s-a întors in mai 2007 din pauza de 8 luni, ca in 3 luni sa isi revină pentru mondiale si sa ajute intr-un fel sau altul echipa?

Oare in 2011 cine a revenit dupa 4 ani si o intervenţie la inima tot pentru a ajuta echipa la Tokyo sa se califice la olimpiada unde am plecata singura, fara Sandra, cu fete fara experienţa si mi-am călcat pe orice principiu ca veneam dintr-o echipa campioana olimpică si mi-am asumat din nou un asa zis „eşec” sa ne întoarcem fara medalii de la mondiale? Si atunci am reuşit sa ajut echipa sa vina pe locul 4? Oare cine?

Oare in 2012 împreuna cu Sandra cine a condus echipa sa vina pe locul I la europene încercând sa dea exemplu celor mici cum sa fie unite ca si echipa ? Oare la olimpiada unde toată lumea spunea, inclusiv antrenorii, ca noi nu vom ieşi pe podium din cauza ca Larisa este accidentata, oare cine a tras si cu dinţii din nou cu Sandra pentru echipa ca sa ieşim in primii 3? Oare acum dupa ce nu mai aveam nimic de dovedit cine a revenit dupa 3 ani de pauza din nou sa încerce sa ajute aceasta echipa care se vedea de la Mondialul din 2014 ca ceva nu funcţionează ?

Dupa ce m’am operat si am tras 5 luni cu dinţii de mine cand antrenorii imi spuneau ca fac de fapt fiţe si ca nu vreau sa ma duc la recalificări, ca nu ma doare nimic chiar daca plângeam de durere in sala si din Ianuarie pana in ultima săptămana inainte de primul concurs mi-am tot rupt gamba fiindca încercam din răsputeri sa imi revin sa ajut echipa la test event .

Oare cine a fost nebuna care s-a apucat sa faca sarituri direct in concurs la recalificări incat era sa isi rupă picioarele, numai sa mai bage un punct in plus echipei si sa nu ne facem de ca ne bate pana si cea mai slaba echipa din concurs ?

Oare toate astea nu contează? Oare toti aceşti ani e ca si cum nu am facut nimic pentru echipa ? Se pare ca multi au uitat de câţi ani sunt eu in gimnastica, se pare ca multi au pierdut respectul fata de un sportiv care s-‘a dedicat toată viaţa unui sport, sacrificând tot ce înseamnă viaţa unui om numai sa simtă rodul muncii lui de 25 de ani si sa faca mii de romani sa se simtă mândrii!!

Dar care romani? Uneori ma simt mult mai apreciata de străini , de oameni care nu au o picătura de sânge roman in vene dar care plâng pentru mine, odata cu mine si care si-au dorit mai mult decat multi romani ca eu sa pot sa fac un rezultat si la aceasta olimpiada dar ” pardon de expresie „multi au aruncat cu pietre cand au aflat ca voi concura pentru România la a 3 a mea olimpiada, pardon din nou ,a 3-a olimpiada, sa o mai zic o data !!!!

Aaaa, sa nu uitam cică au ieşit si 5 medalii olimpice !

Unii nu mai sunt impresionaţi de acest rezultat fiindca au fost învătaţi prost si il vad ca pe trecut.

Asa e, a fost acum ceva timp in urma dar uitati-va bine, personal eu nu vad ca in viitorul apropiat sa mai faca vreo gimnasta un asemenea rezultat!

Un sfat… Preţuiţi ce aveţi, cat mai aveţi ca va dura ceva pana se va mai naşte următoarea Tripla campioana olimpică.

Unii habar nu au ce înseamnă sportul, dar comentează, alţii nu stiu dedesubturile, dar isi dau cu părerea si critica si sunt unii care stiu dar tac din gura sa nu faca rau ! Oricum din toată experienţa asta vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost langa mine la fiecare pas: părinţilor in primul rând care si-au facut datoria pe deplin si m-au susţinut necondiţionat , domnului Lucian, pe care multi l-au criticat si care a avut parte de multe eşecuri alaturi de o echipa la care personal nu am văzut dorinţa imensa de a face ceva cum era generaţia 2004 dar el totuşi a rămas langa noi, a rămas si a luptat pt onoarea lui ca antrenor de 18 ani la lotul naţional, dar care nu are parte de respect din partea tuturor colegilor, pt onoarea României , a luptat cu speranţa ca se poate dar din pacate nu a avut cu cine  Mihaelei Dobranici doctora lotului care si ea a fost criticata fara motiv si care a pus suflet pentru fiecare fata din lotul acela sau acesta ca nici nu mai stiu exact daca este un lot, lui Toma Vasilescu, fizioterapeutul, care numai el ştie cat s-a chinuit cu tendonul asta al meu problematic dându-i bătăi de cap zilnic, problema care si in momentul de fata exista ! Lui Florin Astefanei care se tot chinuia cu spatele asta al meu cu hernii si fisuri pe inele sa mai scoată din durere si sa ma lase sa lucrez

Fanilor adevăraţi care au mers cu mine din clipa in care am intrat in lot si m-au susţinut indiferent de situaţie , ca a fost bine sau ca a fost rau ei au fost mereu acolo gata sa imi trimită gânduri bune si încurajări

Va multumesc, oameni frumoşi, ca ati avut încredere in mine pana la capăt!

Sa nu uit de doamna Mariana si domnul Bellu, care mereu m-au încurajat chiar daca nu au fost in sala si nu m-au antrenat in ultima perioada, asa cum au crezut unii dar care mi-au trimis mesaje de încurajare fiindca inclusiv ei isi dădeau seama ca ma antrenez ca si singura . De ce spun asta ?

Fiindca o jumătate din antrenori erau antrenori personali si au preferat sa încurajeze numai pe cine au dorit iar cealaltă jumătate de antrenori erau jumătate cu mine, jumătate cu restul .

3 fete au fost alături de mine si m-au susţinut, restul 7 intr-o alta bisericuţa !

Multumesc in acelaşi timp si celor care nu si-au dorit sa ajung pana aici, fiindca daca nu existau ei eu nu m-as fi ambiţionat sa muncesc, sa imi doresc, sa trag de mine si cu dinţii sa pot sa dovedesc contrariul ! O vorba buna mi-a spus cineva aseara dupa finale si am sa o tin minte toată viaţa ” Catalina capul sus..stiu ca esti obisnuita sa castigi…dar in viata se mai si pierde…tu ai avut sansa sa fii si VEI RAMANE TRIPLA CAMPIOANA OLIMPICA…altii vor ramane doar cu rautatea”

Cuvinte care m-au uns pe suflet, care m-au facut sa uit de tot ce s-a intamplat si are dreptate !

Sunt obişnuita sa câştig, dar sunt si om, si orice om greşeşte, nu sunt făcută din metal ca un robot sa nu am suflet, sentimente sau sa fac totul perfect ! Sunt mândra de ce am realizat, chiar daca nu am reuşit sa iau o medalie oricare ar fi fost ea, pentru mine sa ajung la 29 de ani cu 25 ani de cariera, 5 medalii olimpice la a 3 a olimpiada, e o realizare imensa !

Am spus-o si o mai spun o data Campioana olimpică sunt deja si nu o data, de 3X ! Cand alţii vor ajunge la asemenea rezultate si la o asemenea vârsta atunci sa comenteze, sa bârfească si poate atunci isi vor da seama si ce înseamnă respectul!!!

Cu toate astea spuse, va multumesc ca mi-ati citit aceasta scrisoare si cu mana pe inima va spun ca nu renunţ si tot ce s-a intamplat pana acum ma face sa ma gandesc serios la Tokyo 2020 ups !

Cu stima si respect

Tripla campioana olimpică

Cătălina Ponor

Parteneri
Liviu Dragnea a scăpat! Decizie şoc a procurorilor. Este definitivă
Liviu Dragnea a scăpat! Decizie şoc a procurorilor. Este definitivă
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era blondă și avea un trup perfect
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era...
Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în centrul Clujului
Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în centrul Clujului
DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! A MURIT! ADRIAN NASTASE… o carieră politică și legislativă de excepție
DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! A MURIT! ADRIAN NASTASE… o carieră politică și legislativă de excepție
Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a fost otrăvită. Cine a vrut să-i facă rău
Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a fost otrăvită. Cine a vrut să-i facă rău
Cine este mama lui Ștefan Bănică Jr. Puțini oameni știu asta despre el
Cine este mama lui Ștefan Bănică Jr. Puțini oameni știu asta despre el
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de ani
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de...
Simona Halep a scris istorie în WTA. Dovezile au fost publicate de presa internațională
Simona Halep a scris istorie în WTA. Dovezile au fost publicate de presa internațională
Preotul catolic Francisc Doboș îndeamnă credincioșii să se vaccineze…
Preotul catolic Francisc Doboș îndeamnă credincioșii să se vaccineze…
Profeție despre monarhia britanică. Blestem pe capul micului prinț George
Profeție despre monarhia britanică. Blestem pe capul micului prinț George
Horoscop ora 5: 15 ianuarie 2021. Cifra destinului este 3, îndrăznește să ceri ce vrei de la viață!
Horoscop ora 5: 15 ianuarie 2021. Cifra destinului este 3, îndrăznește să ceri ce vrei...
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
O femeie din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Medicul a încremenit când a văzut radiografia: Dumnezeule, e de 30 de ani acolo!
O femeie din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Medicul a încremenit...
Ce îți aduce Anul Nou Chinezesc 2021, schimbări mari pentru 3 zodii
Ce îți aduce Anul Nou Chinezesc 2021, schimbări mari pentru 3 zodii
Bomba momentului în politică! Cine îi va lua locul lui Iohannis. Sunt foarte optimist
Bomba momentului în politică! Cine îi va lua locul lui Iohannis. Sunt foarte optimist
"Succesiunea” germană poate arunca în aer UE. Panică la Bruxelles
Cine a încercat s-o otrăvească pe Șoșoacă! Senatoarea AUR, de urgență pe mâinile medicilor
Cine a încercat s-o otrăvească pe Șoșoacă! Senatoarea AUR, de urgență pe mâinile medicilor
Ce a postat Mircea Badea despre Iulian Bulai. Internetul a explodat de like-uri
Ce a postat Mircea Badea despre Iulian Bulai. Internetul a explodat de like-uri
Dosar penal şi amenzi uriaşe după petrecerea de logodnă între doi copii de 12 ani şi 15 ani
Dosar penal şi amenzi uriaşe după petrecerea de logodnă între doi copii de 12 ani...
EXCLUSIV Amanda Regina Nopții și-a pus SILICOANE
EXCLUSIV Amanda Regina Nopții și-a pus SILICOANE
Surpriză la Survivor România! Georgiana Lupu s-a întors în competiție
Surpriză la Survivor România! Georgiana Lupu s-a întors în competiție
Ce face și cum arată astăzi prima soție a lui Elon Musk, cu care miliardarul are cinci copii
Ce face și cum arată astăzi prima soție a lui Elon Musk, cu care miliardarul...
FOTO. Imagini incendiare cu Laurette! Cele mai senzuale apariții ale mulatrei care a făcut ravagii între bărbați
FOTO. Imagini incendiare cu Laurette! Cele mai senzuale apariții ale mulatrei care a făcut ravagii...
"Care-i problema daca mi-a pus mana pe fund?! I-a fost greu si lui, ne-am distrat!"...
Anna Lesko, incendiară în bucătărie: S-a filmat în timp ce gătea ouă! Detaliul care le-a atras atenția fanilor: Ți se vede ...
Anna Lesko, incendiară în bucătărie: S-a filmat în timp ce gătea ouă! Detaliul care le-a...
Catalin Morosanu, accidentare dura pe traseu! Faimosul s-a resimtit in urma unei sarituri gresite in apa si a avut nevoie de ingrijiri medicale!
Catalin Morosanu, accidentare dura pe traseu! Faimosul s-a resimtit in urma unei sarituri gresite in...
Revoluţie pe piaţa muncii: Este pentru prima dată când salariaţii primesc bani în plus. Ce trebuie să ştie toţi angajaţii din România
Revoluţie pe piaţa muncii: Este pentru prima dată când salariaţii primesc bani în plus. Ce...
Reinventaţi de pandemie. Cum a reuşit o româncă să îşi multe businessul pe Zoom şi ce soluţie le oferă online clienţilor pentru a-i scăpa de stresul zilnic
Reinventaţi de pandemie. Cum a reuşit o româncă să îşi multe businessul pe Zoom şi...
Alina Pușcaș, scandal în trafic! Celebra prezentatoare tv a fost înjurată și amenințată!
Alina Pușcaș, scandal în trafic! Celebra prezentatoare tv a fost înjurată și amenințată!
BOMBĂ în showbiz! Pepe are deja o nouă iubită!? ”Visul meu s-a împlinit”
BOMBĂ în showbiz! Pepe are deja o nouă iubită!? ”Visul meu s-a împlinit”
Soția lui Rică Răducanu, în stare gravă la ATI! E intubată. Fostul portar e disperat
Soția lui Rică Răducanu, în stare gravă la ATI! E intubată. Fostul portar e disperat
5 lucruri pe care nu trebuie să le lași niciodată în mașină când e ger
5 lucruri pe care nu trebuie să le lași niciodată în mașină când e ger
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită: Nu vei putea...
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită:...
Noul trend în “presa independentă” din Iaşi: articole care nu se adresează cititorilor (II)
Noul trend în “presa independentă” din Iaşi: articole care nu se adresează cititorilor (II)
4 plante care pătrund instantaneu în articulații și le repară! Tot ce trebuie să cunoști se află aici
4 plante care pătrund instantaneu în articulații și le repară! Tot ce trebuie să cunoști...