GIGI BECALI l-a „spulberat” pe REMUS CERNEA! Declaraţiile halucinante ale latifundiarului din Pipera! „Hristos m-a învăţat să nu mai jignesc!”

Publicat: 23/08/2016 | 13:21
GIGI BECALI l-a „spulberat” pe REMUS CERNEA! Declaraţiile halucinante ale latifundiarului din Pipera! „Hristos m-a învăţat să nu mai jignesc!”

Gigi Becali a aflat foarte recent că va fi chemat din nou în instanţă după ce deputatul Remus Cernea a anunţat că va depune la Tribunalul Bucureşti o cerere de chemare în judecată a latifundiarului.

Acesta îl acuză pe Gigi Becali de „atac la persoană” şi a adăugat că va solicita instanţei obligarea pârâtului la plata sumei de „50.000 euro (…) reprezentând despăgubiri pentru daunele morale aduse imaginii, onoarei şi reputaţiei”, potrivit Agerpres.

„Am avut nenumărate luări de poziţie în favoarea unor cetăţeni victime ale unor abuzuri sau în sprijinul unor grupuri vulnerabile ţintă a urii şi intoleranţei. Acum este o conjunctură în care consider că este necesar să demarez un proces în care îmi apăr mie însumi drepturile. Dar văd acest proces şi ca fiind parte parte a unui efort de salubrizare a discursului public din România marcat în prea mare măsură de vulgarităţi, violenţe de limbaj şi atitudini agresive care pun accentul pe atacul la persoană şi nu pe discutarea ideilor”, a afirmat Remus Cernea.

După ce a primit toate aceste detalii, Gigi Becali şi-a pierdut cumpătul într-o emisiune televizată şi a făcut o serie de declaraţii halucinante la adresa deputatului. „În Olanda poţi să te duci tu, procurorii români sunt ortodocşi, o să fie imposibil pentru tine, eu o să câştig sigur! Când vine vorba de Hristos, eu pot să pierd tot, şi viaţa, şi averea, dau tot! Ei sunt împotriva firii, o să câştig în ţara noastră, unde toţi, preoţi, procurori sunt ortodocşi! Să se ducă în Olanda cu LGBT al lui! Eu nu m-am luat de el, nu l-am jignit, pe mine Hristos m-a învăţat să nu jignesc!”, a declarat Gigi Becali.

(Georgiana Laciu)

Citește și...