Imagini rare cu HAGI, GICĂ POPESCU şi regretatul DIDI PRODAN. Au fost ţinuţi pe-un aeroport precum infractorii

Publicat: 15/12/2016 | 12:15
Imagini rare cu HAGI, GICĂ POPESCU şi regretatul DIDI PRODAN. Au fost ţinuţi pe-un aeroport precum infractorii

Totul s-a petrecut după un meci pe care românii l-au câştigat, în 1993, atunci când Gică Hagi, Gheorghe Popescu şi regretatul Didi Prodan au fost ţinuţi pe aeroport şi trataţi precum nişte infractori, din cauză că englezii erau supăraţi pe ei.

Filmuleţul a fost făcut public pe YouTube abia acum, la mai bine de două decenii de la respectivul episod, iar alături de acestea şi următorul mesaj:

„Imagini nedifuzate până acum, filmate în 1993, după meciul de la Cardiff, dintre Ţara Galilor şi România, scor 2-1 pentru ai noştri. Supărăţi pentru că au ratat calificarea la Campionatul Mondial din SUA 1994, galezii i-au tratat pe membrii delegaţiei României ca pe nişte infractori. Totul s-a petrecut pe aeroport, înaintea plecării „tricolorilor” spre Bucureşti. Jucatorii şi staff-ul României au fost fotografiaţi şi sechestraţi ore bune, înainte să fie lăsaţi să plece. În imagini apar Daniel Prodan, Basarab Panduru, Costel Gâlcă, Gică Popescu, Corneliu Vadim Tudor, Ilie Dumitrescu, Gică Hagi, Mircea Angelescu“.

În plus, atât Gică Hagi, cât şi Gică Popescu, dar şi Didi Prodan apăr fiecare cu câte o foaie pe care au trecute numărul de pe tricou dar şi statutul pe care îl aveau în echipă. Pe hârtia lui Hagi a stat scris numele său, numărul 10, dar şi „căpitan“.

Citește și...