Piţurcă: „Steaua a fost furată! Becali trebuie să plătească”

Publicat: 12/01/2017 | 22:40

Victor Piţurcă, fost selecţioner al naţionalei României şi fost antrenor al "roş-albaştrilor", susţine că Steaua a fost furată şi că actuala echipă a CSA ar trebui să îi ia locul formaţiei finanţate de Gigi Becali în Liga I.

„Dacă s-a decis că echipa lui Becali nu are dreptul de a juca în Liga 1, atunci clubul Armatei ar trebui să fie înscris imediat în prima divizie, trebuie să-şi facă repede echipă. Eu îmi doresc ca Steaua să redevină a suporterilor! Nu mai e a suporterilor de când a venit Becali şi a avut impact puternic în fotbalul românesc! (…) O parte din vină o am şi eu pentru că l-am adus la Steaua şi apoi nu mai puteam să antrenez de el! Cu un astfel de om nu poţi să antrenezi. Acum el face echipa, schimbările şi transferurile. Becali şantajează oamenii pe care îi aduce la Steaua, îţi doreşti să antrenezi Steaua şi accepţi multe. La un moment dat nu mai poţi şi îţi dai demisia. Cred că a venit timpul ca Gigi să plătească pentru toate astea. Nu trebuie să ne mulţumim cu echipa în liga a 4-a.

Trebuie să revenim în prima ligă, pentru că de acolo a fost furată echipa. Eu o să pun pe tapet acest lucru pentru că oricum n-am ce face. O să-i bat la cap şi pe alţii să se implice. Trebuie să facem totul ca această echipă să existe!”, a declarat Victor Piţurcă la DolceSport.

Victor Piţurcă a antrenat Steaua în mai multe rânduri, inclusiv cu Gigi Becali patron.

Citește și...