Prima declaraţie oficială a preşedintelui Ferrari, după ce a apărut ştirea că MICHAEL SCHUMACHER ar fi murit!

Publicat: 10/05/2016 | 16:24
Prima declaraţie oficială a preşedintelui Ferrari, după ce a apărut ştirea că MICHAEL SCHUMACHER ar fi murit!

După ce a apărut o ştire falsă pe un site belgian, Luca Di Montezemolo a dat primele declaraţii, menite să lămurească zvonurile despre decesul lui Michael Schumacher.

Un site belgian a făcut o glumă foarte macabră, anunţând că Michael Schumacher a decedat, ironizând ziarele care aşteaptă acest moment nefericit. În decembrie 2013, Schumacher a suferit o traumă serioasă la cap în timp ce schia în staţiunea Meribel, din alpii francezi. Deşi familia acestuia, precum şi fanii din întreaga lume au sperat că acesta îşi va reveni, după mici semne de îmbunătăţire a stării de sănătate a fostului pilot de Formula 1, situaţia acestuia s-a înrăutăţit, neurochirurgul care se ocupă de acesta declarând că Michael a ajuns să cântărească doar 45 de kilograme şi doar o minune îl va salva.

Astăzi, după răspândirea în presa internaţională a glumei scrise de echipa belgiană, a ieşit să facă declaraţii chiar preşedintele companiei Ferrari, cea pentru care Michael a câştigat numeroase premii în Formula 1. „Am veşti despre starea lui, dar… din păcate, nu sunt prea fericite. Miracolul [n.r. despre care discutau medicii] nu se întrevede la orizont. Progresul făcut pentru stabilizarea şi revenirea acestuia este dureros de lent.” a spus Luca Di Montezemolo jurnaliştilor.

(Georgiana Laciu)