Prima reacţie a ANAMARIEI PRODAN, după ce IONEL GANEA a afirmat că are o relaţie intimă cu DAN ALEXA:,,Consider că suntem…”

Publicat: 13/01/2017 | 13:49
Prima reacţie a ANAMARIEI PRODAN, după ce IONEL GANEA a afirmat că are o relaţie intimă cu DAN ALEXA:,,Consider că suntem…”

Ionel Ganea insinuează că relaţia 'specială' pe care soţia lui Reghecampf ar avea-o cu Alexa i-a facilitat numirea la Chiajna. Anamaria Prodan a avut o primă reacţie cu privire la ceea ce a spus fostul fotbalist.

Eu am o parere senzationala de Ionel Ganea. Un caracter deosebit si un antrenor de mare viitor. Sunt in Antalya, semnez un contract. Nu am apucat sa vad nimic. Nu cred ca Ionel Ganea a spus asa ceva. Eu l-am asistat pe Ionel Ganea la contractul cu Voluntariul si am incercat sa-l ajut cand a venit vorba de problemele pe care le avea fiul lui la Rapid.

Consider ca suntem prieteni si ca relatia noastra se bazeaza pe respect. Il reprezint pe Dan Alexa de un an, timp in care l-am asistat la cateva contracte. Dan Alexa ne este prieten foarte bun de familie si un om incredibil. Repet nu cred ca Ionel Ganea a declarat asa ceva. Eu sunt mandra ca-l reprezint pe Dan Alexa, cel mai tanar si de perspectiva antrenor roman. La fel cum sunt mandra ca l-am asistat pe Ganea la semnarea contractul lui. Voi vorbi cu avocatul meu Dan Idita si voi reveni cu amanunte”, a declarat Anamaria Prodan pentru sport.ro.

„Impresarul (n.r. – Anamaria Prodan) a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo. Acum şi-a adus şi antrenor (n.r. Dan Alexa) Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează”, a declarat Ionel Ganea.

Citește și...