Starul din Harry Potter s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Imagini fabuloase cu cei doi din ziua nunții

Publicat: 29/05/2018 | 18:08

Era doar un copil când a devenit cunoscut datorită rolului din seria de filme ”Harry Potter”, dar iată că acum este un bărbat în toată firea și s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. (Oferta speciala playstation)

Matthew Lewis s-a căsătorit cu Angela Jones, logodnica lui. Ceremonia a fost una de neuitat, alături de familie și prietenii apropiați și a avut loc în Portofino, Italia. Actorul a fost cel care a dezvăluit că s-a căsătorit cu logodnica lui, bloggerița Angela Jones, și a făcut publică o fotografie inedită de la evenimentul fastuos. El a purtat un costum negru, iar logodnica sa o fustă albă, pe corp și o bluză din dantelă, cu model. (CITEȘTE ȘI: CHRIS RANKIN DIN „HARRY POTTER” VINE ÎN ROMÂNIA, LA COMIC CON)

Matthew Lewis și Angela Jones, în ziua nunții lor

”Nu numai că am pierdut concertul din Los Angeles al celor de la Arctic Monkeys, însă ei au cântat în Italia în acelaşi timp în care eu şi soţia mea ne-am căsătorit. Sunt furios!”, a declarat, în glumă, Matthew Lewis. (CITEȘTE ȘI: ACTORUL DANIEL RADCLIFFE, INTERPRETUL LUI HARRY POTTER, OBLIGAT SĂ ÎNVEŢE LIMBA ROMÂNĂ!)

Matthew, unul dintre starurile seriei de filme ”Harry Potter”

Mattew Lewis și Angela Jones s-au logodit în urmă cu doi ani de zile, la câteva luni după ce s-au cunoscut în cadrul unei petreceri ce sărbătorea filmul Harry Potter, de la Universal Studios, ce a avut loc în luna ianuarie a anului 2016.  Actorul a debutat odată cu Harry Potter și Piatra Filozofală. În film joacă rolul unui băiat timid căruia îi place Ierbologia și ai căror părinți au înnebunit, el rămânând în grija bunicii. (Super oferte la accesorii gaming)

Citește și...