Statul a cheltuit 25.000 € pentru ”pelerinajele” la instanțe făcute de studentul criminal! A deschis 300 de procese prin care cere să…

Publicat: 21/05/2020 | 12:18

Aurelian Giosan, studentul criminal condamnat la închisoare pe viață, își bate joc de statul român de cinci ani încoace! Nu mai puțin de 300 de de procese a deschis, în care cere, între altele, să fie eliberat condiționat! Iar ”pelerinajele” lui prin justiție au scurs statul de aproximativ 25.000 de euro. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile incredibile despre jocul pe holurile tribunalelor ale ucigașului cu sânge rece.

CITEȘTE ȘI: “REGELE BARBUTULUI” SCAPĂ DE ÎNCHISOARE, DAR… “NU S-A REZOLVAT NIMIC CU BĂTAIA PE CARE…”

A fost crima care a îngrozit Iașiul, pe 9 noiembrie 2015! Aurelian Giosan, student pe atunci, s-a întors în camera sa din cămin și și-a hăcuit colegii, Victor Nour și Casian Harpă. Apoi, a dat foc în cameră și a dispărut. Primul a murit din cauza loviturilor multiple de cuțit, al doilea a apucat să sune la 112, iar medicii aveau să-i salveze viața. Și chiar înainte de a-și pierde conștiența, Harpă i-a divulgat unui martor al tragediei cine i-a înjunghiat.

Aurelian Giosan a fost condamnat la închisoare pe viață, pentru crimă

Ce au găsit anchetatorii la locul crimei

„În cameră ardeau mocnit nişte pături adunate în mijlocul camerei, pătura de pe primul pat de jos din partea stângă şi pătura de pe patul din dreapta, de lângă geam. Pe podea, lângă paturile din partea stângă, cu faţa în sus, se afla Harpă Casian, care avea o mână în ghips, iar pe patul din partea dreaptă, de lângă geam, cu faţa în sus, îmbrăcat doar în pantaloni scurţi, se afla Victor Nour“, este descrierea anchetatorilor care au ajuns la locul crimei.

Vezi aici:  “Monstrul” din căminul studențesc susține o ipoteză SF! “Nu eu i-am măcelarit, ci….”)

Deși nu și-a recunoscut niciodată faptele, Giosan a fost condamnat, definitiv, la închisoare pe viață. Ei, de atunci, el ”fentează” pușcăria, deschizând proces după proces. Nu mai puțin de 300 a bifat ucigașul care este încarcerat de cinci ani, la Judecătoriile Iași, la Mangalia, Moreni, Medgidia, Dâmbovița, Tulcea, Ploiești și lista continua. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a relatat, la începutul lui martie, anul acesta, cum procedează pușcăriașul pentru a ieși de după grații, iar acum vă prezintă detalii despre cerințele lui, dar și despre banii pe care statul român îi cheltuie cu aceste trasee pe care criminalul le vrea prin justiție.

Victor Nour, studentul care a murit după loviturile de cuțit primite

Giosan a păgubit statul de 25.000 de euro. Ultima lovitură

Astfel, el cere, mai peste tot, eliberarea condiționată, dar contest și diferite măsuri dispuse în închisoare. De fiecare dată, dar abia după ce e transportat la instanță, Giosan își retrage acțiunea, mai mult, se jură că nu el este cel care a inițiat-o. Drept urmare, este mereu amendat, numai că statul român nu vede niciun leuț de la el, pentru că nu le plătește. Suma totală la care s-a ajuns, amenzi plus cheltuieli de judecată, este de 120.000 de lei (aproximativ 25.000 de euro). Aici intră și avocații din oficiu, pe care nu el îi plătește.

NU RATA: SPOVEDANIA “MONSTRULUI”! CE A SPUS AURELIAN GIOSAN FAMILIEI DESPRE ASASINAT SI CE LEGATURI ARE CU MAFIA BASARABEANA

Ultima ”lovitură” a lui Aurelian Giosan s-a petrecut chiar în urmă cu două zile, la Tribunalul Iași. ”Tip soluție: ia act de de retragere. În baza art. 425 ind. 1 alin. 3 Cod procedura penală, rap. la art. 415 Cod procedură penală, ia act de manifestarea de voință a contestatorului-condamnat Giosan Aurelian George, în prezent deținut în Penitenciarul Iași, în sensul retragerii contestației formulată împotriva sentinței penale nr. 3398/18.12.2019, pronunțată de Judecătoria Iași în dosarul penal nr. 25886/245/2019. În temeiul dispozițiilor art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă contestatorul la plata sumei de 300 de lei către stat, cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de acesta.

În temeiul art. 272 Cod procedură penală, onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru contestator, în cuantum de 313 lei, se va achita din fondurile speciale ale Ministerului Justiției, urmând să rămână în sarcina statului, conform art. 275 alin. 6 teza I Cod procedură penală. Definitivă. Pronunțată în ședința publică azi,19.05.2020.”

Asta după ce a făcut contestație, pentru că instanța îi respinsese prima cerere! Și astfel, Aurel Giosan a părăsit încă o dată penitenciarul unde este ”cazat” de cinci ani, plimbându-se pe banii statului fără nicio reținere.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...