Ștefania, cădere nervoasă la “Asia Express”! “E urât și prost, nu îmi place! Nu vreau să…” Ce a pățit iubita lui Speak

Publicat: 21/04/2020 | 09:36

Ștefania, iubita lui Speak, a făcut o criză de nervi la “Asia Express”, la proba cu titirezul, una, ce-i drept, foarte dificilă, care nu este deloc pe placul brunetei. Artista a reușit, din fericire pentru ea, să ducă la capăt misiunea.  

VEZI ȘI: SPEAK A FĂCUT O CRIZĂ DE GELOZIE LA ASIA EXPRESS. I-A DAT ULTIMATUM ŞTEFANIEI: „NE DESPĂRŢIM”

Două echipe s-au luptat pentru ultima amuletă, miza fiind uriașă, mai ales că finala este foarte aproape.

Titirezul a fost întotdeauna o jucărie care a făcut parte din cultura chineză încă de acum 4.000 de ani. Dar în acest orășel taiwanez acest joc s-a transformat într-un adevărat sport. Luați câte un titirez și încercați să-l faceți să se învârtă pe tăvițele speciale din lemn cel puțin 20 de secunde. După ce ați reușit amândoi să faceți asta, vă putețiț continua drumul urmărind indicațiile din plocul pe care îl veți primi”, a anunțat prezentatoarea show-ului, înainte de începerea probei.

CITEȘTE ȘI: PROBLEME MARI PENTRU SPEAK, DUPĂ ÎNCHEIEREA FILMĂRILOR DE LA ASIA EXPRESS: „A AVUT NEVOIE DE TERAPIE”

În momentul în care a aflat că trebuie să folosească un titirez uriaș, Ștefania a avut o cădere nervoasă. “E urât și prost. Nu îmi place, nu o să reușesc. Nu am crezut că mi se întâmplă așa ceva. Nu vreau să plec acasă”, a spus nervoasă  Ștefania, care, totuși, a reușit să treacă peste probă.

Nu au stabilit, încă, data nunții

Altfel, Ștefania Codreanu, alias “Libelula”, se pregătește de nuntă după ce iubitul ei, Speak, pe numele său real Ștefan Sprianu, a cerut-o de soție după trei ani de relație. Bruneta a acceptat pe loc, iar nunta va fi, cu siguranță, una ca-n povești.

NU RATA: SPEAK ȘI ȘTEFANIA AU BĂTUT RECORDUL PE INSTAGRAM! POZA CU CELE MAI MULTE LIKE-URI DIN ROMÂNIA: PESTE 300.000

Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptăm să treacă perioada asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie. E ca și luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt, Ștefania o să se ocupe. O las pe ea să organizeze”, a declarat Speak potrivit Antena 1.