„Stejarii” promit revanșa la Madrid cu Spania!

Autor: Cristian P
Publicat: 19/02/2019 | 09:49
„Stejarii” au trecut repede peste euforia victoriei cu Germania de la Botoșani și au demarat pregătirile pentru duelul din „Rubgy Europe Championship” de la Madrid cu Spania, care va avea loc la încpeutul lunii martie.

Marius Tincu, antrenorul principal interimar al „Stejarilor”, a declarat după meciul câștigat cu Germania cu scorul de 38-10,  că victoria era foarte importantă pentru moralul echipei în perspectiva duelului cu Spania de la Madrid.

Tehnicianul „tricolorilor” a spus că în meciul de pe 3 martie de la Madrid cu Spania, elevii săi vor da o replică pe măsură ibericilor și vor forța victoria.

„E bină că am câștigat și că  victoria a fost însoțită și de punctul bonus ofensiv. Era foarte important în primul rând să câștigăm pentru că veneam după trei înfrângeri, cele suferite în toamnă și cea din meciul cu Georgia și aveam nevoie de victorie ceea ce s-a și întâmplat. Jocul cu Spania de la Madrid va fi foarte greu. Ei deja spun că ne bat. Antrenorul lor a spus că întâi îi bat pe ruși și pe urmă pe noi, însă ne vom pregăti cât mai bine să dăm o replică pe măsură. Sunt multe lucruri care s-au întâmplat anul trecut între noi și ei și abia așteptăm meciul. Oricum va fi un duel interesant”, a declarat Marius Tincu, antrenorul principal interimar al „Stejarilor”.

La rândul său, Mihai Macovei, căpitanul „Stejarilor” a declarat la finalul partidei câștigate pe „Municipal” în „Rugby Europe Championship” cu Germania, scor 38-10 că își dorește ca acest succes să fie dublat de încă unul la începutul lunii martie la Madrid cu Spania.

Căpitanul „Stejarilor” a afirmat că atât el cât și coechipierii săi vor munci mult pentru a-și lua revanșa în fața Spaniei pentru înfrângerea de anul trecut.

„Mergem la Madrid cu gândul la victorie. Dacă ne aducem aminte de înfrângerea de anul trecut de la Madrid, asta ne dă putere să muncim mai mult pentru că vrem revanșă”, a declarat Mihai Macovei.

Citește și...