Stenogramele halucinante din cazul ”Ambulanța neagră”. ”Au găsit copii morți la țară cu bani în ei!”

Publicat: 05/07/2018 | 23:19

5 iulie 2018. România, în Evul Mediu. Aici pare că ne situăm după întâmplarea de râsu’-plânsu’ care a avut loc miercuri noapte în București. (Cele mai bune oferte laptopuri) Vorbim despre psihoza „ambulanței negre”, care fură copii. O poveste ce reînvie în fiecare an. De data aceasta, a căpătat alte proporții. (VEZI ȘI: DUBĂ SUSPECTĂ ÎN CARTIERUL BERCENI DIN BUCUREȘTI: “ASTA E AMBULANȚA NEGRĂ!”)

O scriitoare din Brăila a fost snopită în bătaie și arsă cu țigara pe față în zona Gării de Nord, după ce mulțimea furioasă din preajmă, formată cu precădere din romi, a început să împrăștie ca sigură informația că femeia, care conducea o autoutilitară ce semăna cu o ambulanță, este traficantă de copii!

Scriitoarea Doina Popescu a avut grav de suferit de pe urma situației, deși promova un proiect cultural cu ajutorul acelei mașini. „Vigilenții” care au blocat zona și au început să filmeze s-au întrecut în scenarii care l-ar face invidios și pe Francis Ford Coppola! (Super oferte la accesorii gaming

„Uite, bă, ce-i aici, nu se poate!”

Pofta pentru ”live pe Facebook” i-a cuprins atât de tare, încât filmulețele de la fața locului au fost distribuite către mii de alți oameni. Astfel, aproape o jumătate de milion de români au ascultat la ce „prăpăstii” visau martorii „evenimentului”. (CITEȘTE AICI: ISTERIA CU ”AMBULANȚA NEAGRĂ” A LOVIT ȘI ÎN ARGEȘ)

”- Dați distribuire, băi! Distribuiți că e pentru copiii voștri, băi!

– Uite, bă, ce-i aici, nu se poate! Uite și mascații…

– Filmează salvarea, frate! Cred că îi scoate. Dați share, frații mei. Toată lumea.

– Dați share, să-i vadă toată lumea pe ăștia. Și Iohannis. 

– Este totul adevărat, băi! Nu mai lăsați copiii afară. La Gara de Nord, la piață la Matache. Să vină televiziunea, Antena 1, Pro TV-ul. Nu se poate ce se întâmplă.

– Iohannis, unde ești?” 

„Sunt 2-3 copii cu bani în gură”

Mânată de răzbunare, comunitatea de romi din zonă a pornit un asalt asupra autoutilitarei, fiind stăpânită cu greu de Poliție. Delirul care a urmat va rămâne, cu siguranță, în istoria internetului!

(VEZI ȘI: Ambulanța neagră în București. Prima reacție a scriitoarei care a fost snopită în bătaie la Gara de Nord)

Cipi de la Gara de Nord a fost vedeta live-urilor. Omul care nu a văzut nimic, dar știa tot! Cu o înverșunare de care nu aflase nimeni până atunci, el relata cu foarte mare convingere că în interiorul ambulanței ”sunt 2-3 copii cu bani în gură, i-a luat pentru organe”.

S-a jurat pe toată familia lui câte un minut, fără să respire: ”Uitați ambulanța care ia copii, să moară familia mea! Uitați, asta de-aici, asta galbenă, care ia toți copii, să moară toată familia mea. Se plimbă de șapte ore pe străzi. A luat un copil, l-a băgat acolo… ăla fiind mai șmecher, mai haladit, a fugit, cum a văzut și el la televizor”.

„E manevră… cu masoneria”

Alt vecin al lui Cipi l-a deturnat pe live când a venit cu o teorie și mai interesantă depre mașina doamnei Doina Popescu: ”Avea numere de Italia, avea gheață, e manevră… cu masoneria… e de la stat. Mai devreme au fost îmbrăcate în călugărițe, și pe seară în asistente”.

Ca s-o protejeze pe săraca femeie asaltată de mulțimea furioasă, polițiștii i-au sugerat să-și ducă mașina în curtea Secției 3. Și credeți că urmăritorii s-au lăsat cu una, cu două? Au pornit în marș după ea, iar acolo au reluat fantasmagoriile.

Au găsit copii morți la țară, cu bani în ei… Uite, Vasile, ambulanța, să moară baiatul meu. Aia care ia copii orfani. Vasile nu mă mai suna, orfane, că sunt pe LIVE!”, țipa Cipi, în timp ce sute de mii de oameni se uitau la înregistrarea lui.

„O minoritate, prin incultură, se transformă într-o majoritate”

Spiritele s-au calmat abia atunci când în fața secției de poliție și-au făcut apariția și mascații, care i-au răspândit pe toți ca pe un vis urât.

Un vis pe care scriitoarea Doina Popescu l-a simțit cât se poate de real, pe pielea ei.

Mai multe femei m-au întrebat dacă sunt doctoriţă şi dacă fur copii. Le-am spus că sunt scriitoare. Apoi au venit întăriri. Au început să curgă oameni din toate părţile. Am văzut cum o minoritate, prin incultură, se transformă într-o majoritate„, a mai spus femeia, care a cerut protecţia statului.

„Oameni buni, AMBULANȚA NEAGRĂ NU EXISTĂ”

Ministerul de Interne a intervenit în discuțiile aprinse privind autospeciala care ar răpi copiii și a asigurat cetățenii că mitul ambulanței negre revine periodic în atenția publică, însă nu există nicio bază reală.

„Periodic în spațiul public revine mitul ambulanței negre cu care se răpesc copiii! Facem un apel ferm la toți cei care primesc astfel de mesaje: NU LE POPULARIZAȚI ȘI NU LE REDISTRIBUIȚI! Acestea sunt mesaje false și nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată. Oameni buni, AMBULANȚA NEAGRĂ NU EXISTĂ!”, au precizat reprezentanții Ministerului de Interne, pe Facebook.

(NU RATA, AICI: Scriitoare, bătută într-o ambulanță la Gara de Nord! Oamenii credeau ca femeia vrea să le fure copiii)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)