Știrea momentului în showbiz! Fosta vedetă de la Antena 1 tocmai a născut

Publicat: 28/11/2019 | 10:00
Știrea momentului în showbiz! Fosta vedetă de la Antena 1 tocmai a născut

Deși nu mai este foarte mult timp până la sărbătorile de iarnă, Moș Crăciun a venit mai devreme la vedeta de la Antena 1 și i-a adus un bebeluș sănătos. A născut cel de-al doilea copil și este bucuroasă, pentru că își dorea foarte tare să devină patru membri.

Cristiana de la Mireasă pentru fiul meu și-a ținut la curent fanii cu toate noutățile din viața ei, împărtășind și această minunată veste, ca a dat naștere unui bebeluș. Blondina a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, iar totul a decurs bine.

„Bine ai venit pe lume!!❤️🥰❤️🥰😘😘❤️🥰🤗❤️❤️. Te iubim mult, prinţesa noastră frumoasă!! Îi mulţumim Lui Dumnezeu pentru a doua minune din viaţa noastră!❤️❤️❤️”, este mesajul transmis de Marian şi de Cristiana.

S-au cunoscut la Mireasă pentru fiul meu

Cristiana şi Marian s-au cunoscut la Mireasă pentru fiul meu și au format un cuplu, mai apoi să devină o familie. Fiecare a vrut să întâlnească sufletul pereche şi să plece fericit din competiţie. Nu multă lume le dădea şanse de izbândă la început, ţinând cont de faptul că între ei este o diferenţă de vârstă, dar Cristiana şi Marian și-au urmat sentimentele.

Citește și...