Știrista Aizat Abdisamat a murit sub ochii copilului, într-un accident teribil

Publicat: 10/04/2018 | 16:41

Știrista Aizat Abdisamat, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din Kazahstan, a murit într-un incident teribil, chiar sub ochii copilului ei în vârstă de 3 ani.

Știrista Aizat Abdisamat a murit sub ochii copilului, după ce liftul i-a tăiat piciorul

Aizat Abdisamat, în vârstă de 27 de ani încerca să coboare din lift, când acesta a pornit singur şi i-a retezat piciorul. Femeia a murit aproape instantaneu, din cauza sângerării abundente, însă trupul ei a rămas timp de o oră în ascensorul blocat între etaje, sub ochii fetiţei ei de 3 ani. În cele din urmă, a murit înainte să ajungă la ea ambulanţa. Vecinii au fost alertați de plânsul micuței, care a trecut prin momente cumplite, văzându-și mama dându-și ultima suflare lângă ea.

Fetița a suferit şi ea răni la cap, lovindu-se de un perete al liftului când acesta a pornit brusc.

Vecinii spun că au reclamat în repetate rânduri defecţiunile ascensorului din bloc, care fusese reparat ultima dată în martie. Autorităţile au declanşat o anchetă.

Cine era Aizat Abdisamat

Aizat Abdisamat prezenta unul dintre cele mai populare matinale de televiziune din Kazahstan, la postul TV Kazakhstan-Aktobe. Ea era co-prezentatoare la show-ul Kaiyrly Tan și la o emisiune celebră pentru copii, Baldauren. Colegii ei sunt șocați de moartea lui Aizat și spun că aceasta era persoană minunată.

Citește și...