Știrista Kanal D i-a iertat „păcatele” lui Cătălin Cazacu, iar noi avem dovada!

Publicat: 26/12/2018 | 22:40

Cătălin Cazacu a adunat o listă de ”păcate”, înainte de sărbători, în top fiind o „escapadă” alături de ”Bombardiera de la Bamboo”. Iubita lui, știrista Ilinca Obădescu, a aflat și nu l-a iertat cu una, cu două. Însă cu puțin efort și mai multe cadouri, se pare că faimosul concurent de la Exatlon a reușit să îi reintre în grații.  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România i-a întâlnit împreună în timp ce luau masa în oraș.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) 

Cătălin Cazacu și știrista Ilinca Obădescu au doar cinci luni de relație, dar în tot acest timp s-au întâmplat multe între ei. Și-anume separări și împăcări. Pentru că femeile parcă trag la el ca muștele la miere, faimosul a fost în centrul mai multor controverse.

Suișuri și coborâșuri

În februarie, când celebrul motociclist se afla în Republica Dominicană la filmările ”Exatlon”, de la Kanal D, a avut parte de un scandal monstru din partea ex-iubitei sale Ana Roman, pentru că flirta cu Claudia Pavel. Atunci, sexoasa brunetă a luat decizia să se despartă de el. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

(NU RATA, AICI: CĂTĂLIN CAZACU ȘI-A ”SECHESTRAT” IUBITA ȘTIRISTĂ)

După ce, în vară, s-a combinat cu Ilinca Obădescu, toată lumea s-a gândit că marele crai s-a cumințit. N-a fost să fie, și a dat atacul la ”Bombardiera de la Bamboo”. Ilinca a aflat și s-au dus lupte grele de convingere pentru iertarea păcatului.

Cazacu ar fi plusat cu cadouri scumpe, care se pare că și-au făcut ”efectul”. Pentru că știrista l-a iertat, iar  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România are dovada. I-am găsit pe cei doi într-un mall, în timp ce luau masa înr-un restaurant de fițe în care se mănâncă fructe de mare și preparate din pește.

Ambii se bucurau de ospăț, în timp ce-și mai aruncau ocheade. Și de data aceasta Cazacu a încercat s-o ”îndulcească” pe Ilinca, tot cu un cadou, pe care îl ținea într-o pungă mare lângă el, care s-a potrivit la fix de Crăciun. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

„Forțat” de Ilinca Obădescu să facă publică relația

Chiar dacă sportivul a declarat că nu a avut nicio intenție de a ascunde relația pe care o are cu Ilinca Obădescu, se pare că adevărul este altul. O sursă din anturajul motociclistului a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Potrivit spuselor acesteia, asumarea relației cu prezentatoarea TV nu este întâmplătoare. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Cătălin Cazacu ar fi fost forțat de prezentatoarea știrilor Kanal D să facă publică povestea lor de iubire. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN CAZACU A LĂSAT-O PE ȘTIRISTĂ ACASĂ ȘI A FĂCUT RAVAGII ÎN MAMAIA!)

”Ilinca a luat foc după ce în presă au apărut pozele cu el și cu Anna Roman. Ilinca l-a hărțuit cu zeci de mesaje când acesta era în pat cu logodnica.(Cum câștigi bani rapid) Ilinca a făcut mari presiuni asupra lui Cătălin pentru a face publică relația. A fost foarte deranjată de faptul că s-a întâlnit cu fosta lui iubită. Din câte știu eu, Anna a văzut conversațiile dintre cei doi și a decis să pună punct relației pentru a doua oară”a declarat un apropiat al sportivului pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...