„Strâmbu” pleacă su scandal din „Groapă” și-i pune pe jar pe „câini”: „Firma lui Negoiţă nu deţine palmaresul, nu deţine mai nimic

Autor: Cristian P
Publicat: 04/06/2019 | 09:35
„Strâmbu” pleacă su scandal din „Groapă” și-i pune pe jar pe „câini”: „Firma lui Negoiţă nu deţine palmaresul, nu deţine mai nimic
Mircea Rednic a plecat cu scandal de la Dinamo după o ceartă la cuțite cu Ionuț Negoiță. totul a plecat după ce Rednic i-a cerut lui Negoiță buget de transsferuri pentru noul sezon, moment în care finanțatorul alb-roșilor șși-a pierdut încrederea în tehnician reproșându-i campania dezastruasoă de transferuri de când a venit la Dinamo dar mai ales locul 9 ocupat la finele sezonului, aceasta reprezentând cea mai slabă clasare din istoria grupării alb-roșie.

Rednic a recunoscut că nu se aștepta să fie demis și în momentul în care s-a despărțit de alb-roșii a făcut o serie de declarații surprinzătoare, care i-au pus pe jar pe fanii lui Dinamo.

„Strâmbu” a declarat  că societatea lui Negoiţă, care finanţează gruparea roş-albă, nu este cea care deţine şi istoria câinilor.

„Problema este că nu avem stadion. Iar firma aia a lui Ionuţ Negoiţă nu deţine palmaresul, nu deţine mai nimic.  Doar un tâmpit ca mine putea să bage bani aşa! Dar măcar dacă se rezolva problema stadionului erau oameni interesaţi. Eu la ceea ce simt pentru Dinamo nu o să renunţ niciodată! Nu se ştie ce se va întâmpla în viitor. Am spus că până la 60 de ani voi mai antrena şi după aia vom vedea”, a declarat Mircea Rednic, fostul antrenor principal al formației Dinamo București.

În locul lui Rednic,  Dinamo l-a „uns” antrenor pe Eugen Neagoe.

„A fost o despărţire pe cale amiabilă. Sigur, a fost una emoţională, ştiţi foarte bine că am susţinut venirea lui ‘nea Mircea la Dinamo, a avut tot sprijinul meu şi al clubului, deci nu vorbim de motive în momentul de faţă. Asta e, viaţa merge înainte. Ne-am mişcat cât s-a putut de repede. Am semnat cu domnul Eugen Neagoe un contract pe doi ani de zile, ca antrenor principal. Dar ştiţi cum este viaţa antrenorilor, numai rezultatele îl vor ţine în funcţie”, a declarat Bălănescu, directorul general al formației din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Citește și...