A strâns bani 4 ani pentru a merge la Campionatul Mondial de Fotbal, dar soția nu l-a lăsat să plece în Rusia. Prietenii bărbatului din Mexic au făcut însă un gest incredibil

Publicat: 18/06/2018 | 17:03

Un bărbat din Mexic a strâns bani 4 ani pentru a merge la Campionatul Mondial de Fotbal, dar soția nu l-a lăsat să plece în Rusia. Prietenii bărbatului au făcut însă un gest incredibil pentru a-l avea totuși alături pe amicul lor. (Reduceri mari la jocuri PC)

Totul a început în 2014. În timpul Campionatului Mondial din Brazilia, șase mexicani au decis să vadă următorul turneu final din tribune și nu din fața televizoarelor. Așa că s-au pus pe treabă și au început să strângă bani pentru marele eveniment. Suporterii înfocați și-au cumpărat o rulotă, au vospit-o în culorile țării și au început să planifice, pas cu pas, traseul până în Rusia. Numai că mexicanii au întâmpinat o problemă: unul dintre prietenii lor nu a putut să vină cu ei în excursia de vis.

Pe unul dintre mexicani nu l-a lăsat soția să meargă în Rusia

Javier, unul dintre suporterii înfocați nu a putut să ajungă la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia deoarece nu l-a lăsat… soția.  Însă prietenii bărbatului au făcut tot posibilul să-l aibă pe Javier alături de ei… chiar dacă nu fizic!  Aceștia au făcut un carton, în dimensiuni reale, cu poza prietenului lor și cât ai zice pește  „l-au luat” în călătorie. Iar pe tricoul lui „Javier cel cartonat” au trecut și un mesaj haios: „Soția nu m-a lăsat să vin”. Bineînțeles că ”Javier cel cartonat” a atras privirile tuturor și a fost în centrul atenției pe oriunde a ”pășit”. (Oferta speciala playstation)

 

Citește și...