Strigător la cer! Ce a cerut Magdalena Șerban, criminala de la metrou, după ce a primit condamnarea pe viață

Publicat: 29/01/2019 | 11:18
Strigător la cer! Ce a cerut Magdalena Șerban, criminala de la metrou, după ce a primit condamnarea pe viață

Magdalena Șerban, criminala care a ucis-o Alina Ciucu în faţa unui tren în staţia de metrou Dristor, a luat încă o decizie șocantă de când se află după gratii! Cea mai recentă hotărâre vine după ce a contestat condamnarea pe viață primită în octombrie 2018.

Citește și: Procurorii cer închisoare pe viaţă pentru Magdalena Şerban, autoarea crimei de la metrou. ”Aș vrea ca tot ce plătesc să fie cu factură”, a cerut acuzata

Ce a cerut Magdalena Șerban, criminala de la metrou, după ce a primit condamnarea pe viață

„Criminala de la metrou”, așa cum a fost numită, a părăsit ieri penitenciarul ca să fie prezentă la Curtea de Apel București, care urmează să decidă definitiv dacă ea rămâne cu condamnarea pe viață primită în octombrie 2018 sau va primi o pedeapsă mai mică. Aflată în boxa acuzaților, ea s-a uitat cu privirea pierdută către instanță. Întrebată de judecător dacă are ceva de declarat, Magdalena Șerban a spus: „Mi-au pus plantoane. Starea de sănătate s-a înrăutăţit”, referindu-se la persoanele care sunt puse să o supravegheze în spatele gratiilor. „Ca să o păzească”, a completat avocatul care o asista, titrează libertatea.ro.

Asasina Alinei Ciucu nu a subliniat doar că s-a îmbolnăvit grav de când este în închisoare, ci a spus magistraților și că vrea să plătească daune mai mici. Ea își dorește să fie reduse sumele acordate de Tribunalul București ca daune morale pentru victimele sale. Este vorba despre 30.000 euro daune morale şi 1.200 lei daune materiale acordate Alexandrei Costache și 30.000 de euro daune morale pentru Alexandru Ogra, fostul iubit al tinerei ucise.

Vă reamintim că pe 12 decembrie 2017, Magdalena Șerban a șocat milioane de oameni din România, dar și de peste hotare. Ea a aruncat-o pe Alina Ciucu în faţa unui tren în staţia de metrou Dristor. Victima era însărcinată și nici ea și nici bebelușul ei nu au avut nicio șansă la viață. Gestul șocant al criminalei a venit la aproape cinci ore de când, în staţia Costin Georgian, a încercat să o omoare în același fel pe Alexandra Anne Mary Costache. Magdalena Șerban este arestată din 13 decembrie 2017.

Citește și...