Strigător la cer! Ce au văzut telespectatorii în direct la Acces Direct de la Antena 1, în timp ce de discuta cazul crimelor din Caracal

Publicat: 01/08/2019 | 08:58

Oricine a avut informații despre cazul de la Caracal a putut intra prin telefon la Acces Direct, să povestească, live, românilor propria versiune asupra celor întâmplate, anunță paginademedia.ro.

Spre exemplu, un domn, Laurențiu, a povestit că Alexandra trăiește și a văzut cu ochii lui când a fost transportată de trei bărbați, într-o mașină albastră.

Burtiera stației în acest timp: „Ipoteză șoc! Alexandra mutată cu mașina albastră?”

Mai mult, bărbatul aduce și acuzații, că între cei trei indivizi se număra și șeful de post din Caracal. Informația a fost aruncată în direct, fără măcar ca cel vizat de acuzație, șeful de post, să se poată apăra.

Prezentatoarea Acces Direct, Cristina Cioran, a întreținut discuția, cu tot felul de întrebări legate de „martorul de la telefon”.

Așa-zisul martor a fost ironizat și de Sorin Ovidiu Bălan, trimis de Acces Direct la Caracal. „Am mai auzit povești din astea”, a spus Sorin Ovidiu Bălan. „Poate că era costumac într-o vacă și a văzut totul”, a continuat el.

După ce a fost epuizată varianta că fata ar mai fi încă în viață, emisiunea a continuat cu un alt martor, cel care duminică a fost intervievat de Luis Lazarus (întrebându-l daca e bronzat sau ars pe mâini). Un bărbat care a lucrat pe lângă Gheorghe Dincă până în săptămâna în care Alexandra a dispărut.

Discuția s-a purtat cam la fel ca în cazul lui Luis Lazarus. La indigo „De ce sunteți ars pe mâini?”, l-a luat la întrebări Mara Bănică, invitată în emisiune.

A continuat, fix ca Lazarus: astea nu sunt arsuri de soare, altfel arată etc. La fel a continuat și cel adus în studio: „sunt de la soare, doamnă, toată lumea știe„, a răspuns.

Citește și...