SUA, atac fără precedent la adresa Chinei. “Este o amenințare, trebuie să plătească! Îi ucid pe americani și pe oamenii din întreaga lume”

Publicat: 23/04/2020 | 12:04
SUA, atac fără precedent la adresa Chinei. “Este o amenințare, trebuie să plătească! Îi ucid pe americani și pe oamenii din întreaga lume”

Peter Navarro, consilierul lui Donald Trump pe probleme comerciale la Casa Albă, a lansat un atac dur la adresa Chinei, pe motiv că nu ar fi făcut publice date și informații importante despre COVID-19, imediat ce le-a avut. În plus, asiaticii sunt acuzați că au ținut totul secret pentru a câștiga timp în scopul descoperirii unui vaccin.  

VEZI AICI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! SUA ȘI CHINA, VINOVATE ÎN EGALĂ MĂSURĂ DE IZBUCNIREA PANDEMIEI GLOBALE DE CORONAVIRUS?

Unul dintre motivele pentru care poate nu ne-au dat datele pentru acest virus e că sunt în cursa pentru acest vaccin. Cred că e vorba de o cursă de afaceri”, a spus Peter Navarro.

Omul de încredere al lui Donald Trump nu s-a oprit aici. Este ferm convins că virusul a luat naștere într-un laborator din China.

Este vorba de laboratorul din China, de unde a apărut virusul, pe care l-au ascuns. În acea perioadă de șase săptămâni, sute de mii de cetățeni din Wuhan au putut să urce în avioane, să călătorească prin întreaga lume. Mi se pare dezgustător faptul că au luat toate măștile, mănușile, echipamentele pe care le-au găsit în lume. Tocmai de aceea, la New York sau în alte părți, nu au mai existat măști.

VACANȚĂ. Condițiile de călătorie în Grecia la vară, impuse de ministerul elen al Turismului. Ce înseamnă „pașaportul de sănătate”

Și acum profită, în mod josnic, de această criză cerând pentru măști de 50 de cenți prețuri de 3-4 dolari. Nu numai că îi ucid pe americani și pe oamenii din întreaga lume, ci fac și alte lucruri rele. Mă uimește că democrații și presa națională nu și-au dat seama de aceste lucruri. Constatăm că, după cum a spus și președintele Trump, China este o amenințare. E ceva cât se poate de trist. În orice caz, cred că China ar trebui să plătească„, a mai spus Peter Navarro.

NU RATA: CORONAVIRUS ÎN AMERICA. DUPĂ SUA, CEL MAI AFECTAT STAT DIN LUME, MEXIC PIERDE 350.000 DE ANGAJAȚI ÎN PRIMELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI DE CARANTINĂ

SUA, pe primul loc în lume la numărul de morți

Statele Unite ale Americii este țara cea mai afectată de COVID-19, fiind rapurtate 47.676 de persoane decedate din cauza coronavirusului. Dintre acestea, nu mai puțin de 1.738 s-au produs în ultimele 24 de ore.

America este urmată de Italia, cu 25.085 de decese, și de Spania, cu 21.717 decese.

În total, peste 2,6 milioane de oameni de pe planetă au fost infectați cu virusul COVID-19, iar numărul deceselor a crescut și el, alarmant, astfel că nu mai puțin de 184.235 de oameni și-au pierdut viețile până la această oră.