Sud-coreeanul Son de la Tottenham s-a înrolat în armată

Autor:
Publicat: 21/04/2020 | 11:09
Sud-coreeanul Son de la Tottenham s-a înrolat în armată

Tottenham Hotspur și Son Heung-min îmbină neplăcutul cauzat de pandemia de coronavirus cu utilul. Astfel, fotbalistul lui Jose Mourinho a început serviciul militar obligatoriu în armata Coreei de Sud.

După ce a fost în carantină două săptămâni la întoarcerea în țară, atacantul de 27 de ani al lui Spurs a fost detașat pe insula Jeju, unde va primi instructajul de bază al forțelor marine. El va fi expus gazelor lacrimogene, va efectua drumeții lungi și va învăța să tragă cu arma.

Son era obligat de lege să își satisfacă stagiul militar până la împlinirea vârstei de 28 de ani. În mod normal, acesta durează 21 de luni, dar Son Heung-min a obținut o limitare a termenului la doar trei săptămâni după ce a câștigat Jocurile Asiatice din 2018.

Tottenham și Son au vrut să profite de pauza forțată de pandemia de coronavirus și să bifeze această îndatorire înaintea reluării acțiunii din Premier League. Astfel, Son va reveni la Londra la mijlocul lunii mai.

În acest sezon, Son Heung-min a înscris șapte goluri în cele 21 de meciuri disputate în campionat în tricoul lui Tottenham.