Super-dietă! Cum a slăbit Andra Măruță 15 kilograme în 4 luni

Publicat: 17/03/2019 | 09:55
Super-dietă! Cum a slăbit Andra Măruță 15 kilograme în 4 luni

Frumoasa Andra menține o siluetă perfectă, iar multe dintre admiratoarele sale ar dori să știe cum de reușește o astfel de ”performanță” fizică, cu atât mai mult cu cât este mama a doi copii.

Ei bine, este vorba despre o super-dietă! Acesta este secretul Andrei și, fiindcă dorește ca și alte femei să arate cel puțin la fel de bine, oferă ingredientele necesare pentru o siluetă de vis. Andra a slăbit nu mai puțin de 15 kilograme în patru luni de zile, iar super-dieta sa poate fi descoperită mai jos.

Andra mănâncă la micul dejun puțină brânză, roșii, cereale și un ou. La masa de prânz, se pot consuma ciorbe slabe, supe, pulpe la grătar, la cuptor, piept de pui și salate. În ceea ce privește cina, Andra consumă ceva foarte ușor, iar după ora 18.00 nu mai mănâncă nimic.

Andra, o siluetă de invidiat

”Dacă mai vine un copil, vă anunţ”

În toamnă, Andra a creat isterie atunci când, mai în glumă, mai în serios, a declarat: ”Am uitat să vă spun că şi eu sunt gravidă”. Colac peste pupăză, în urmă cu două săptămâni, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe vedetă în timp ce ieșea din clinica doctorului Poiana, cel mai mare ginecolog de la noi din țară. Îmbrăcată în ton cu vremea de afară și însoțită de garda ei de corp, Andra, care era într-o formă fizică de invidiat, a părăsit clinica celebrului doctor cu un zâmbet larg pe față.

(CITEȘTE ȘI: ANDRA, MESAJ PENTRU CĂTĂLIN MĂRUȚĂ. PREZENTATORUL TV, EMOȚIONAT PÂNĂ LA LACRIMI)

Era de presupus, prin urmare, că vedeta a primit, atunci din partea doctorului cu care a născut de două ori, o veste care a binedispus-o. Acum însă Andra a vrut să lămurească situația și a spus adevărul gol-goluț despre o posibilă sarcină.

„Nu sunt gravidă, încă nu sunt gravidă. Dar nu lucrez la aşa ceva. Dacă mai vine un copil, vă anunţ. Dar nu sunt însărcinată. Sper că s-a clarificat treaba asta”, a mărturisit Andra pentru spynews.ro.

Citește și...