Super haios! Ponta și amicul Bănicioiu au promovat programul ”cornul și laptele… din cafea”

Publicat: 15/05/2019 | 20:29

E nevoie de multă energie ca să faci față provocărilor din politica actuală. O știu asta și doi dintre cei mai puternici politicieni din România, care s-au revitalizat cu o gustare dulce și cafea cu lapte chiar într-o benzinărie. Fără perdele trase și fără bodyguarzi furioși! 

Prim-vicepreşedintele PRO România, Nicolae Bănicioiu, și liderul partidului, Victor Ponta, au mult de muncă în această perioadă. Amândoi merg într-un turneu prin țară pentru a le explica românilor cât de importante sunt alegerile europarlamentare. Și normal că nu pot face asta pe stomacul gol, așa că mai trag ”chiulul” de la program și se delectează cu pauze dulci, care nu se consumă la vreun restaurant de centru, ci, vezi situația de față… la o benzinărie!

Cum s-au fâstâcit oare vânzătoarele când l-au văzut pe Victor Ponta, cerând de la 192 de centimetri un croisant cu ciocolată și o cafea cu lapte? S-or fi gândit ele, săracele, cu un om de statura lui, dar mai ales cu asemenea prestanță politică, ar fi putut pofti la bunătățile din vitrina lor?!

Amicul Bănicioiu a avut și el pofte, că-ți scade, domnule, glicemia, când apari aproape zi de zi în fața românilor și încerci să-i convingi să iasă la vot. Am putea spune că el nu a promovat programul ”cornul și laptele… din cafea”, și a optat pentru un melc umplut cu ciocolată și o cafea puțin mai aromată. O pauză care a priit!

 

Citește și...