Super-imagini. “Prințesa RCA-urilor” a făcut mega-chef cu Talent la ziua ei!

Publicat: 22/09/2018 | 20:51

Snagovul a răsunat de acorduri pe muzică lăutărească vineri seara, la petrecerea pe care Cristina Bădănoiu a dat-o cu ocazia zilei sale de naștere. Au fost invitați oameni ”unul și unul”, cunoscut fiind faptul că femeia este ”integrată” în lumea grea a politicii românești.

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă povestea unei seri de neuitat pentru Bădănoiu, în vila sa din Snagov. Lume multă, oameni ”deosebiți”, rude, firește, amici din copilărie… Da, cu toții au luat parte la aniversarea Cristinei Bădănoiu, care nu a lăsat nimic la voia întâmplării. Mesele pline cu ”de toate”, nu, nu ca la shaorma, delicatesuri, băuturi fine și tot ce vrei au ”întâmpinat” invitații, iar apoi aceștia au ascultat lăutăreasca lui George Talent. Artist care a dat totul în acea seară și a primit un ”zece total” de la invitați.

Așa că petrecerea nu avea cum să fie un fisco. Oamenii s-au distrat la maximum, au ascultat ”piese de piese”, pe care celebrul Talent le-a aruncat, parcă, în ”eter”. Artistul i-a ridicat de pe scaune pe invitați, care au dansat, luați de val, și au ciocnit în cinstea sărbătoritei.

Cine este Cristina Bădănoi

Cristina Bădănoiu, cunoscută ca „Prinţesa RCA-urilor” deoarece lucrează la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), instituţia care controlează piaţa asigurărilor, a făcut senzaţie pe Instagram cu pozele din vacanţa din Mykonos, Grecia! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat imagini fabuloase cu sexoasa brunetă, care şi-a permis o mega-aroganţă: a luat un elicopter din Mykonos, pentru a lua prânzul pe o altă insulă.

Până să ajungă la ASF, Cristina Bădănoiu a avut mai multe job-uri foarte bine plătite, pe care le-ar fi obţinut, spun voci din târg, prin intervenţia unor bărbaţi puternici. De altfel, Cristina a înnebunit numeroşi domni din România, atât căsătoriţi, cât şi holtei. O eventuală listă ar cuprinde chiar şi politicieni celebri, dar ne limităm să spunem că printre cei care au fost atraşi de farmecele sexy-brunetei se află Adrian Mutu şi Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Român (COSR) şi fiul temutului Şefu’, dar şi Remus Truică, Amiran – patronul casinoului Marriott etc. Farmecele sale i-au adus chiar supranumele de „cea mai iscusită… din România”.

În ultima ei declaraţie de avere, Cristina Bădănoiu trecea două apartamente în Bucureşti (şi nu orice apartamente, ci unele de lux), un Mercedes din 2015, bijuterii în valoare de 150.000 euro şi alte obiecte, pe care nu le specifica, în valoare de alte 30 de mii de euro. Probabil obiectele respective erau genţile Chanel şi Hermes, pe care „Prinţesa RCA-urilor” le-a purtat deseori în ieşirile sale publice.

Trecând prin mai multe domenii de activitate (a lucrat inclusiv la Senat până să ajungă la ASF), domnişoara Cristina nu e străină nici de domeniul fotbalistic, exceptând relaţia cu Briliantul. Chiar când criza financiară pătrunsese şi în România, în 2009, Cristina Bădănoiu a fost numită – prin intermediul unui iubit jurnalist la Realitatea şi mână dreaptă a lui Sorin Ovidiu Vântu – director de marketing al echipei de fotbal Rapid Bucureşti.

Remuneraţia pe care bruneta o încasa de la Rapid în acea perioadă grea pentru toate domeniile era de nu mai puţin de 42.000 de euro anual! George Copos a rămas uimit când a aflat ce salariu avea directoarea de marketing a clubului Rapid şi a încheiat colaborarea cu ea. N-a pierdut mare lucru Cristina Bădănoiu, mai ales că Rapid se află acum în faliment, iar ea a devenit… „Prinţesa RCA-urilor”.

Citește și...