Surorile de la Bambi, despre operațiile estetice prin care au trecut: ”Multe dintre colegele noastre nu recunosc!”

Publicat: 10/12/2018 | 15:03

Surorile de la Bambi, Raluca și Denisa Tănase, au vorbit fără reținere despre operațiile estetice prin care au trecut. De-a lungul timpului, s-a vorbit foarte mult despre aceste ”îmbunătățiri”, iar acum a venit momentul pentru ca lucrurile să fie lămurite pe deplin. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Raluca și Denisa au fost invitate la o emisiune de la postul de televiziune Pro TV și au vorbit deschis despre operațiile lor estetice.

„În general, multe dintre colegele noastre, care apelează la anumite artificii nu recunosc. Noi suntem alea sincere, care recunosc”, a spus Raluca Tănase.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Denisa Tănase și-a completat sora și a dorit să argumenteze alegerile medicale pe care, amândouă, le-au făcut în ultimii ani. Totul ține de imagine și de dorința de a arăta cât mai bine.

„Vindem și imagine, nu doar muzică, și e normal, ca femei, să avem grijă de noi…”, a completat-o sora ei, Denisa Tănase.

Surorile de la Babmbi recunosc că au apelat la operații estetice

Denisa Tănase, declarații tranșante la Antena 1

La nicio zi de când au fost publicate imagini de la întânirea pe care logodnicul ei, Mircea Brânzei, a avut-o cu Bianca Drăgușanu, Denisa Tănase a făcut câteva declarații tranșante. Toate astea deși, inițial, jumătatea de la “Bambi” a spus că nu își dorește să comenteze subiectul, fiind vizibil deranjată de această situație.

Invitată în platoul late night-show-ului XNS de la Antena 1, Denisa Tănase de la “Bambi” a vorbit despre momentul în care a primit inelul de logodnă, după ce Mircea Brânzei i-a pus marea întrebare. Când în discuție a fost inserat subiectul despre întâlnirea de gradul zero dintre partenerul ei de viață și Bianca Drăgușanu, frumoasa artistă a luat foc! (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Ea a spus imediat că nu vrea să comenteze acest subiect și… la un moment dat, ea a subliniat că cei doi nu au motive să se vadă.

Nu vreau să vorbesc despre asta. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu că lucrurile sunt bune. Nu e cazul să căutăm unde nu e cazul. Da, am primit inelul. Nu cred că au motive să se vadă, a declarat Denisa Tănase în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

CITEȘTE ȘI: DENISA DE LA BAMBI, CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE! UNDE A AVUT LOC MOMENTUL ROMANTIC

Citește și...