Surpriză! Ce înălțime are, de fapt, Cabral Ibacka! Este cu 36 cm mai înalt decât soția lui, Andreea

Publicat: 27/05/2019 | 09:04
Surpriză! Ce înălțime are, de fapt, Cabral Ibacka! Este cu 36 cm mai înalt decât soția lui, Andreea

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată pe 5 decembrie 2018 și a născut o fetiță care a fost botezată Namiko. Cabral mai are o fiică din prima căsătorie: Inoke Ibacka. El și Andreea Ibacka au devenit soț și soție în 2011.

Cabral și Andreea sunt un cuplu bine ”sudat”, înțelegându-se de minune și apărând mereu cu zîmbetul pe buze. Există o compatibilitate indiscutabilă între cei doi, iar în ceea ce privește aspectul fizic se poate spune că le stă foarte bine împreună. Asta în pofida faptului că există o diferență de 36 de centimetri între ei. Cabral are… 2 metri înălțime, în timp ce Andreea are doar 1, 64 m.

Cabral este vicecampion european la kickboxing – 199 – și este cunoscut drept unul din primii promotori ai genului de dans sportiv Tae Bo în România – după 1997.

Cabral și Andreea Ibaka

Cabral și Andreea Ibacka, ținute superbe la botezul fiicei lor, Namiko

Namiko a fost botezată de nașii Irina și Răzvan Fodor, care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Așa cum a declarat luna trecută Andreea Ibacka, micuța prințesă creștinată astăzi, dar și părinții și nașii săi au îmbrăcat straie populare. După ce s-a încheiat slujba de la biserică, s-a dat o petrecere pe cinste acasă la Cabral Ibacka.

“@andreeaibacka și cu mine.
#părinții #botez #romanesc #smile #family #romanian #tradition #traditions”, este mesajul transmis de Cabral pe contul său de Instagram, unde a urcat un selfie realizat în mașină.

Adela Popescu a împărtășit tuturor cum a arătat tortul pregătit pentru Namiko, iar imaginile i-au cucerit pe mulți dintre internauți. Acesta este unul personalizat, iar maeștrii cofetari au făcut câteva valuri pe el, iar deasupra acestora este o copilă care pare a fi fetița Andreei Ibacka și a soțului ei, care se află pe o placă de surf. “Să vă fie puiul binecuvântat, oameni frumoși”, “Să vă trăiască pitica, bucurați-vă de ea. Să fiți sănătoși, frumoasă familie 💕🍀Distracție placută!! 💝🥂🥰”, “Cabral, ce român adevărat te-ai îmbrăcat, mama mia” sunt trei dintre mesajele primite de prezentatorul de la Pro TV pe contul său de Instagram.
Citește și...