Surpriză! Ce salariu exact are Simona Gherghe la Antena 1. Câștigă mai mult sau mai puțin decât Cătălin Măruță de la Pro TV?!

Publicat: 11/04/2019 | 08:27
Surpriză! Ce salariu exact are Simona Gherghe la Antena 1. Câștigă mai mult sau mai puțin decât Cătălin Măruță de la Pro TV?!

Concurează pe același segment orar, iar rivalitatea este recunoscută în peisajul mass-media autohton. Simona Gherghe prezintă ”Acces Direct” la Antena 1, iar Cătălin Măruță are o vechime impresionantă cu emisiunea sa de la Pro TV – ”La Măruță”.

Firește, telespectatorii doresc să afle cât mai multe amănunte referitoare la Simona sau la Cătălin, cu atât mai mult atunci când este adus în discuție subiectul ”salariu”. Două astfel de vedete sunt plătite foarte bine pentru audiența pe care o realizează. În ceea ce îl privește pe Cătălin Măruță, unele surse au dezvăluit, sub protecția anonimatului, că prezentatorul Cătălin Măruță ar câștiga 15.000 de euro pentru emisiunea pe care o moderează la PRO TV. Totuși, unele zvonuri anunță că salariul s-ar mai fi diminuat după ce „La Măruță” a fost mutată din prime time.

Cu toate astea, la salariul lunar din televiziune se mai adaugă banii pe care moderatorul îi face din prezentarea unor evenimente private. Se pare că ar face în jur de 2.000 de euro din astfel de evenimente, conform libertatea.ro.

Citește și: AȘA A APĂRUT SIMONA GHERGHE LA ”ACCES DIRECT”! ”CÂND EȘTI FOARTE GRAVIDĂ…” SOȚUL EI S-A PRĂPĂDIT DE RÂS

Simona Gherghe, pe de altă parte, câștigă mai puțin decât Cătălin Măruță, însă veniturile sale nu pot fi neglijate. Salariul pe care îl încasează este pe măsura notorietății vedetei. Simona Gherghe încasează lunar, pentru emisiunea „Acces Direct”, nu mai puțin de 7.000 de euro pe lună.

Simona Gherghe

Citește și: ȘOC LA ANTENA 1! SIMONA GHERGHE PLEACĂ DE LA ACCES DIRECT: ”VIITORUL PREZENTATOR VA…”

 

Citește și...