Surpriză! Ce studii are, de fapt, Radu Vâlcan. Nu ți-ai fi imaginat asta despre prezentatorul show-ului Insula Iubirii de la Antena 1

Publicat: 22/06/2019 | 15:01

Bărbat celebru, carismatic și soț model. Așa este prezentat, de cele mai multe ori, Radu Vâlcan, prezentatorul showului ”Insula Iubirii” de la Antena 1. De-a lungul timpului, Radu Vâlcan a trecut prin diferite ipostaze. A fost model, actor și, bineînțeles, prezentator tv de succes. 

Radu Vâlcan a intrat în lumea televiziunii din cauza unei provocări pe care a acceptat-o. S-a dovedit a fi o idee excelentă, iar mai târziu a fost cucerit de munca în televiziune. În ceea ce privește studiile, Radu Vâlcan a urmat cursurile Liceului Industrial Electronică București, iar apoi a terminat… Facultatea de Marketing. În adolescență și-ar fi dorit să înființeze o trupă rock, iar în viață a fost călăuzit de bunica lui, care este cea mai importantă pentru Radu, fiind femeia care l-a crescut. În 2007, Radu Vâlcan a primit o bursă de studii în SUA, iar în august 2009, a devenit prezentator al emisiunii „Povestiri adevărate” (Acasă TV), și a învățat foarte multe de la întreagă echipă, oferindu-i-se posibilitatea de a evolua personal și profesional. În același an, Radu Vâlcan a participat la emisiunea ”Dansez pentru tine” (câștigând premiul de popularitate), fiind numit ”Cea mai sexy vedetă tv” de către TV Mania. În ceea privește ”Insula Iubirii”, Radu Vâlcan este considerat a fi omul potrivit la locul potrivit.

Din cauza televiziunii nu a mai avut timp de modelling, lăsând deoparte această activitate, pentru o perioadă de timp. Nu a mai participat la prezentări de modă, dar a mai apărut în reclame, conform biografii.famouswhy.ro.

Radu Vâlcan

Radu Vâlcan a fost vizitat în Thailanda de Adela

Întrebat dacă, în cursul filmărilor pentru ”Insula Iubirii”, a fost vizitat de Adela Popescu, Radu Vâlcan a recunoscut că jumătatea sa a străbătut o distanță foarte lungă pentru a-l vedea.

”Adela a venit în Thailanda în primul sezon, împreună cu o prietenă, dar atunci a fost o altă poveste, pentru că ele își puteau face programul, puteau vizita, dar un copil se adaptează mai greu, iar programul de filmări nu mi-ar permite să petrec timp împreună cu ei dacă ar veni”, a spus Radu Vâlcan. (Citește mai mult pe Viva!)

Primul mariaj al lui Radu Vâlcan, cu femeia de afaceri Tereza Vâlcan, a început în 2003 și s-a finalizat prin divorț în 2007. Din 2010 formează un cuplu cu Adela Popescu, iar în august 2015 au devenit soț și soție.

Citește și...