Cine vor fi nașii lui Iris, cea de-a doua fetiță a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

Publicat: 02/05/2019 | 10:08

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se declară cei mai fericiți și împliniți părinți, în urmă cu o lună a venit pe lume cea de-a doua fetiță a lor, Iris. Atât părinții, cât și surioara mai mare, Victoria, sunt topiți după mezina familiei și se bucură în fiecare moment de prezența micuței. Pregătirile de nuntă au fost amânate, deoarece vor să se focuseze pe botezul fetiței și nu sunt de acord să făcă și cununia religioasă în aceeași zi.

Chiar dacă nu au o dată stabilită când va fi creștinată micuța Iris, nașii au fost aleși, și surpriza este că tot Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, cei care au botezat-o și pe Victoria. „Da, ne dorim să facem și cununia religioasă. Încă nu am pus la punct detaliile și nici nu știm când vor avea loc evenimentele. Dar, încet-încet, trebuie să începem să ne gândim și la asta. Ne-am gândit (să facă și nuntă și nunta și botezul în aceeași zi), dar am exclus varianta asta. Vrem ca Iris să aibă petrecerea ei proprie de botez, iar noi ne dorim ca ceremonia religioasă să fie una intimă, mai mult așa, pentru sufletul nostru. Cum am vrut de prima dată, nu ne-am răzgândit în privința asta. Ca și în cazul Victoriei, vom avea aceiași nași. Mai exact, Cristina și Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, și, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian”, a dezvăluit Gabriela Cristea pentru Viva.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ales trei prenume pentru cea de-a doua fetiță

Gabriela Cristea a născut duminică, 17 martie, în clinica privată Sanador, prin cezariană. Ea a adus pe lume o fetiţă, intervenţia chirurgicală decurgând foarte bine. Iar acum soțul prezentatoarei TV a dezvăluit celelalte două prenume pe care împreună cu Gabriela Cristea le-a ales pentru fetița lor. Semnificația prenumelor este una aparte! (CITEȘTE ȘI: CRISTINA ȘIȘCANU A VIZITAT-O PE GABRIELA CRISTEA LA SPITAL! CUM A GĂSIT-O ÎN SALON, ALĂTURI DE IRIS)

„O cheamă Thea Iris Selena. Toate sunt zeiţe. Iris este şi zeiţă, pe lângă faptul că l-am ales pentru că este nume de floare şi Gabriela a venit cu această idee şi eu am îmbrăţişat-o. Este şi Zeiţa Curcubeului. Thea este zeiţa Luminii şi Selena este zeiţa Lunii. După aia am aflat că s-au legat cumva. Dacă Victoria este o prinţesă, Iris este o zeiţă. Pur şi simplu ne-a plăcut şi l-am ales. Ştiam de mult timp”, a mărturisit Tavi Clonda în cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”.

Citește și...