Surpriză de proporții! Florin Busuioc, dat afară de la Pro TV?! Imagini de ultimă oră

Publicat: 09/12/2018 | 15:25

Ramona Păuleanu și-a intrat pe deplin în “pâine”, fără voia ei, după ce consacratul rubricii meteo de la Pro TV, Florin Busuioc, a suferit un infract și a ieșit, momentan, din grilă. Îndrăgitul prezentator a fost deja externat, însă mai are de așteptat până să revină pe “sticlă”.

Iar Ramona Păuleanu caută să-l înlocuiască cu succes. De fapt, l-a și înlocuit deja, alimentându-se astfel ipoteza conform căreia Busu ar fi fost deja pus pe liber de Pro TV. Este foarte apreciată și se străduiește să-și facă treaba cât mai bine. Dacă o va ține ca și până acum, nu este exclus ca brunet să râmână definitiv ca prezentaoare a rubricii Meteo.

Ramona, acuzată de „terorism”!

Prezentatoarea meteo a Ştirilor Pro TV, Ramona Ştefania Păuleanu, a fost implicată într-un conflict cu un poliţist din Constanţa. Ramona a povestit, într-o postare făcută pe contul ei de pe o rețea de socializare, despre întâmplarea nefericită de care a avut parte, în urmă cu câteva luni.

Iată dialogul:

– Nu puteţi intra pe strada asta până nu-mi arătaţi contractul de la hotel!

– Ce să vă arăt? Contract?! Nu există aşa ceva. Dăcă vă referiţi la chitanţă sau factură, n-am. Plătesc cazarea când ajung la hotel. Doar că nu mă lăsaţi să ajung la el.

– Nu mă interesează, mergeţi pe jos şi plătiţi, vă întoarceţi cu contractul, eu aşa am ordin: pe strada asta intră doar riveranii şi cei care au dovadă că stau la un hotel din zonă. Dacă sunteţi un terorist cu o bombă şi vreţi să ajungeţi mai aproape de mulţime??!?

– Adevarul e că un terorist nu şi-ar fi permis să facă o amărâtă de rezervare la un hotel şi să treacă pe aici. «Cum, mă, să dau 900 de lei pe o cameră ca să dau cu bomba? Nu, man, renunţăm. Mergem la Cerbul de Aur, e mai ieftin».

–Nu mai bine, că tot suntem în secolul 21, aduceaţi nişte câini poliţişti să miroasă, niste specialişti de la pirotehnice, ceva… ?!

Cam asta e discuţia pe care am avut-o aseară cu un poliţist local din Constanţa pus să păzească intrarea pe o stradă apropiată de Neversea. Şi cam asta e lupta noastră cu terorismul. Doamne, păzeşte-ne!”, a scris Ramona Ştefania Păuleanu pe contul său de Facebook.