Surpriză de proporții în Liga a II-a » Erik Lincar revine la Turris Oltul Turnu Măgurele!

Autor: Cristian P
Publicat: 02/01/2020 | 12:19
Surpriză de proporții în Liga a II-a » Erik Lincar revine la Turris Oltul Turnu Măgurele!

După ce în finalul anului trecut s-a despțrit de tehnicianul Marius Baciu, Turris Oltul Turnu Măgurele și-a găsit repede un nou antrenor Este vorba de nimeni altul decât Erik Lincar, tehnician care a pregătit echipa Turris Oltul Turnu Măgurele și în debutul acestui sezon și de la care a plecat însă după numai nouă runde.


Ploaie de goluri în etapa de debut din 2020 din Championship » Astăzi sunt programate ultimele două meciuri!


În vârstă de 41 de ani, Lincar, care preluase Turris în vara anului 2018 și reușise promovarea în Liga secundă a renunțat la banca tehnică a echipei după doar 11 runde scurse din acest sezon competițional din cauza unor diveregențe cu cei din conducerea clubului anunțând în momentul în care a plecat că „viziunile sale și ale celor din club sunt diferite”. Nemulțumirea tehnicianul a plecat de la faptul că conducerea clubului nu a fost de acord cu excluderea din lot a atacantului Cristian Bud, așa cum solicitase el, motiv pentru care a renunțat la funcția de antrenor după doar 9 runde.

Clubul din Turnu Măgurele a anunţat revenirea lui Erik Lincar pe banca tehnică la trecerea dintre ani pe o rețea de socializare

În acest sezon Turris a început campionatul cu Erik Lincar pe bancă, acesta antrenând echipa între etapele I și IX, după care a urmat Florin Bratu, etapele X- XIII și Marius Baciu, etapele XIV- XXI.

Cu Erik Lincar antrenor, Turris Oltul Turnu Măgurele a înregistrat în debutul acestui sezon competițional şapte victorii, un egal şi o înfrângere, echipa aflându-se în present pe locul 5 cu 32 de puncte, la nouă puncte în spatele liderului UTA Arad.

 

 

Citește și...