Surpriză de proporții! La ce a renunțat Gigi Becali după ce a început pandemia de COVID-19. “Dădeam 5.000 de euro pe o sticluță! Acum nu mai am nevoie”

Publicat: 21/04/2020 | 13:43

Gigi Becali are o situație financiară de invidiat, care îl ajută să-și satisfacă orice dorință. Criza pandemică l-a schimat, însă, pe patronul FCSB-ului, care a decis să cheltuiască bani doar pe lucrurile care îi sunt absolut necesare. Într-un interviu acordat pentru România TV, celebrul om de afaceri a dezvăluit la ce pasiune costisitoare a renunțat de câteva săptămâni.

CITEȘTE ȘI: ÎNTÂLNIRE SURPRINZĂTOARE ÎNTRE NASRIN AMERI ȘI GIGI BECALI ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE: „LA UN MOMENT DAT…”

Aveam parfum de 5.000 de euro, era o sticluță mică. Toată lumea mă întreba ce e ăla, nimeni nu mai avea în țara asta. Mă întrebau și fetele, voiau pentru prietenii lor.

Acum eu nu mă mai dau deloc. Nu mai am nevoie. Igienă personală e spălatul, parfumul e altceva. Nu mai dau! Nu-mi vine să cred că dădeam mii de euro pe ele. Nici nu știau bărbații din România de așa ceva, ei dormeau”, a spus Gigi Becali.

VEZI AICI: GIGI BECALI A CUMPĂRAT UN CAMION (LA PROPRIU) DE PRODUSE ȘI… LE-A DONAT LA ”MATEI BALȘ”: ”MI-AU TRIMIS O LISTĂ LUNGĂ FIINDCĂ NU AVEAU NIMIC ÎN SPITAL!”

A făcut de două ori testul pentru COVID-19

Gigi Becali a mai dezvăluit că a făcut testul pentru depistarea virusului ucigaș COVID-19. Ba chiar de două ori, pentru a fi sigur. Rezultatul a fost, de fiecare dată, negativ. De asemenea, întreaga familie a lui a fost testată.

Da, am fost testat. Toată familia a fost testată. Este bine toată lumea. Am făcut testul de două ori. La mine nu are cum să fie că eu merg în fiecare zi la Liturghie. Nu se apropie virusul. Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva? Hristos este în mine”, a spus Gigi Becali.

NU RATA: REACȚIA HALUCINANTĂ A LUI GIGI BECALI CÂND A FOST PRINS DE POLIȚIȘTI FĂRĂ DECLARAȚIE: ”PĂI CE-I AIA? CE SĂ FAC? EU FAC DECLARAŢIE PENTRU MINE?”