Surpriză la „Ferma Vedetelor”! Cine a fost concurenta eliminată din concurs. S-a lăsat cu lacrimi

Publicat: 23/03/2018 | 08:30

S-a lăsat cu surprize după noua rundă de eliminări de la „Ferma Vedetelor”. Rona Hartner, care a fost supărată toată săptămâna pe colegii ei, a provocat-o la duel pe Narcisa Suciu. Toată lumea credea că prima va fi cea care va ieși. Cu toate acestea, Rona a reușit să o învingă pe Narcisa. 

După ce Andrei Duban a fost eliminat din show-ul „Ferma vedetelor”, l-a desemnat pe Cristi Mitrea, fermierul săptămânii. A fost o ediție cu surprize. Rona și-a dorit nespus să câștige și a făcut-o. Pentru actriță a fost o săptămână grea. Încă de la începutul concursului, ea a fost ținta criticilor venite din partea colegilor săi.

„Am vrut să transmit și un mesaj codificat prin limbajul corporal. Voiam să le spun…Lăsați-mă în pace o perioadă. Nu mai vreau dueluri. Pentru că sunt și eu om”, a declarat Rona Hartner, în ediția de joi de la „Ferma Vedetelor”.

„Cred că e fix momentul potrivit pentru mine să plec!”

Narcisa Suciu le-a spus colegilor că nu e deloc supărată că pleacă. Artista crede că Rona a meritat din plin să câștige acest duel, pentru că a muncit nespus de mult.

„S-a confirmat că „doamne, facă-se voia ta” funcționează într-adevăr! Aveam senzația că dacă aș câștiga și proba de noroc, nu mi s-ar cuveni! Rona chiar a muncit la duelul ăsta. Înseamnă că chiar trebuie să plec. De aia nici nu sunt supărată. Cred că e fix momentul potrivit pentru mine să plec. Mă simt bine. Mi-a plăcut tare. Între timp s-a făcut cald și la mine, mă duc să mă apuc de curtea mea. Așa că ne vedem și în săptămâna finală. Sper să vă găsesc întregi la minte. Că fizic nu mai sper”, a mărturisit Narcisa Suciu, cu lacrimi în ochi.

„Pentru mine, Narcisa e o mare artistă! Noi ne-am vorbit. Să ne mai vedem! În alte contexte.”, a mai spus Rona.

 

Citește și...