Surpriză mare! Connect-R și Misha, din nou împreună, la 2 ani de la divorț

Publicat: 15/03/2019 | 09:11
Surpriză mare! Connect-R și Misha, din nou împreună, la 2 ani de la divorț

Despărțiți, dar împreună!  Connect-R si Misha au divorțat în urmă cu mai bine de un an, însă au rămas în relații foarte bune. Dar asta doar de dragul fetiței lor, Maya. Pentru ca surpriza să fie cât mai mare, cei doi au plecat împreuna în vacanță, alături de fiica lor.

Connect-R si Misha au ales să plece împreună în concediu, alegând o destinație de poveste, Zanzibar. Chiar dacă au declarat, în repetate rânduri, că nu mai există nicio cale de împăcare, Connect-R si Misha au ajuns la un numitor comun – fetița lor. În consecință, orice compromis este posibil, iar cei doi fac totul pentru micuța să se simtă cât mai bine.

”Putem vorbi de multe feluri de dragoste. Depinde. In cazul meu este vorba de prietenie. Banuiesc ca te referi la relatia mea cu Relu. Vorbim zilnic, ne vedem o data la cateva zile.  Nimeni nu este perfect. Nu as putea sa dau o nota pentru asa ceva”, a declarat Misha.

Mai mult, ea a mai spus și că fostul soț ”o iubeste foarte mult pe Maya si ii ofera ceea ce nu a avut el. Vom avea o relatie frumoasa mereu si il respect ca ii oferta totul”.

Connect-R și Misha, din nou împreună, la 2 ani de la divorț

Citește și: CONNECT-R O SĂ TURBEZE! FOTOGRAFII CU MISHA DEZBRĂCATĂ, FĂCUTE PUBLICE

Misha a devenit soția lui Connect-R în vara anului 2013

Misha – pe numele din buletin Mihaela Sotrocan – s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013. În septembrie 2014, ei și-au jurat credința și iubire în față lui Dumnezeu. Când și-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nașii cuplului au fost Pepe și Raluca. Ștefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982 în București. Este actor și artist de hip hop, dance și pop. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014.

Din păcate, după patru ani de mariaj, Connect-R și Misha au divorțat în mare secret. Anunțul despărțirii a fost făcut public marți, 14 august 2018, pe contul de Instagram al lui Connect-R.

Citește și: ÎNȚELEGEREA PE CARE MISHA ȘI CONNECT-R AU FĂCUT-O ÎNAINTE DE A DIVORȚA! DOAR CA SĂ NU AIBĂ DE SUFERIT MAYA

.

Citește și...