Surpriză totală pentru câțiva utilizatori Google Maps! Au dat peste imagini interzise minorilor. În ce ipostaze erau doi iubiți complet dezbrăcați

Publicat: 10/10/2019 | 10:10

Câțiva utilizatori Google Maps au avut parte de o surpriză totală după ce au deschis celebra aplicație! Ei au dat peste imagini interzise minorilor, iar povestea celor doi iubiți care apar complet dezbrăcați a făcut înconjurul lumii. Presa din străinătate a scris că nu este prima dată când un cuplu este surprins în ipostaze intime prin intermediul aplicației Google Maps.

Doi iubiți, surprinși dezbrăcați pe marginea unui drum din Taiwan prin intermediul aplicației Google Maps

În timp ce călătoreau virtual, câțiva utilizatori vigilenți ai aplicației Google Maps “au nimerit” în timpul unei partide de amor în public! Ei au surprins in imagini o femeie și un bărbat, care erau complet dezbrăcați lângă o mașină, parcată pe un drum lăturalnic din Taiwan. Scenele interzise minorilor s-au petrecut pe Shantian Road, în Taichung. După cum puteți vedea atât în poza de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, bărbatul își ține mâinile în jurul femeii și se sărută. Dornici de adrenalină și de ceva nou în viața intimă, cei doi nu s-au gândit că cineva i-ar putea vedea pe un drum de munte care nu este foarte circulat. De altfel, acea zonă este cunoscută în rândul cuplurilor care  își consumă iubirea pe ascuns.

 “Mă uitam pe Google să văd dacă sunt animale în zonă și neașteptat a ieșit la iveală această parte minunată. Google Maps e cea mai tare invenție – mai grozav decât Dumnezeu!”, a scris utilizatorul, relatează jurnaliștii de la The Sun.

Doi iubiți, surprinși complet dezbrăcați pe marginea unui drum din Taiwan prin intermediul aplicației Google Maps © AsiaWire
Doi iubiți, surprinși complet dezbrăcați pe marginea unui drum din Taiwan prin intermediul aplicației Google Maps © AsiaWire

Reacția unui reprezentant de la Google după acest incident

Alți internauți au făcut glume după ce și-au revenit din șocul acestor imagini. “Nu m-am gândit niciodată să merg acolo, dar acum vreau. Cu siguranță pare o zonă plină de viață”, a scris unul dintre utilizatorii aplicației Google Maps, iar altul mai îndrăzneț a spus: “Hai să mergem acolo! Se pare că așteaptă o surpriză specială”.

Un purtător de cuvânt de la Google a declarat: “Utilizatorii pot face apel la instrucțiunile politicii de conținut Google pentru a înțelege ce conținut este interzis și restricționat, cum ar fi să nu permită pornografie, conținut explicit sau sugestiv sexual”, conform sursei citată mai sus.

Potrivit presei de peste hotare, nu este prima dată când un cuplu este surprins în ipostaze intime prin intermediul aplicației Google Maps.

Citește și...