Surpriză uriașă! Darren Cahill renunță la colaborarea cu Simona Halep: ”Mulțumesc că ați adoptat un australian!”

Publicat: 09/11/2018 | 21:56
Surpriză uriașă! Darren Cahill renunță la colaborarea cu Simona Halep: ”Mulțumesc că ați adoptat un australian!”

Surpriză uriașă! Daren Cahill renunță la colaborarea cu Simona Halep. Darren Cahill a făcut un anunț neașteptat în lumea tenisului, antrenorul australian precizând că va încheia colaborarea cu Simona Halep, liderul ierarhiei WTA. Astfel, Cahill nu va mai fi antrenorul Simonei Halep în 2019.

Pe contul personal de Instagram, Cahill a spus și de ce a ajuns la această decizie: motive familiale.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

„Aş vrea să anunţ că nu voi mai continua parteneriatul cu Simona în 2019 strict din motive familiale. După ce m-am gândit mult şi am discutat mult, după mulţi ani cu peste 30 de săptămâni pe drumuri departe de familie, am decis să iau un an sabatic, pentru a fi mai mult alături de copiii mei. Mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Personalitatea ei, etica ei, generozitatea şi profesionalismul au făcut să fie o plăcere să fiu antrenorul ei. Este o tânără minunată şio persoană pe care o respect enorma, ceea ce înseamnă mai mult decât orice rezultat. Practic am avut serviciul de vis şi îi mulţumesc că a făcut posibil acest lucru. Îi urez lui Simo să continue cu succesul şi abia aştept să o susţin anul viitor. O menţiune specială pentru Theo Cercel, Andrei Cristofor şi Virginia Ruzici, cărora le mulţumesc pentru sprijin, încredere, prietenie şi munca minunată. Şi în final, fanilor români. Sunteţi cei mai tari. Mulţumesc că aţi adoptat un australian şi l-aţi făcut să se simtă ca unul de-al vostru. Mulţumesc” – Darren Cahill, citat de News.ro. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Surpriză uriașă! Darren Cahill renunță la colaborarea cu Simona Halep: Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine”

Răspunsul Simonei Halep a survenit tot prin intermediul Instagram: „Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii patru ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând” – Simona Halep.
”Ați format echipa perfecta,sper sa faci o alegere la fel de buna privind următorul antrenor și în primul rand sa fi sănătoasă! ?”, a scris unul dintre prietenii virtuali ai Simonei. ”Off , este o despărțire grea , dar sper să fie bine, oameni frumoși! ?❤️?, a transmis un alt mesaj postat pe pagina de Instagram a Simonei Halep.
Darren Cahill a anunțat pe Instagram că renunță la colaborarea cu Simona Halep

CITEȘTE ȘI: FOSTUL „IUBIT” AL SIMONEI HALEP ȘI-A IEȘIT DIN MINȚI! ”NU ÎNCERCA SĂ TE FACI ÎNȚELES IDIOȚILOR, NU EȘTI UN PREFĂCUT NENOROCIT”

Știre în curs de actualizare.

Citește și...