Surprize de proporții în Champions League »» Basel, Copenhaga, Porto, Dinamo Kiev și Bașakșekir eliminate Rezultatele complete ale tururlui III preliminar al CL!

Autor:
Publicat: 14/08/2019 | 13:00
Surprize de proporții în Champions League »» Basel, Copenhaga, Porto, Dinamo Kiev și Bașakșekir eliminate Rezultatele complete ale tururlui III preliminar al CL!

Seară interzisă cardiacilor în Champions League. Duelurile din manșa secundă a turului III prleiminar al Champions League au adus surprize de proporții.

De departe cea mai mare surpriză s-a înregistrat pe „Dragao”, acolo unde FC Porto a cedat cu scorul de 3-2 duelul cuKrasnodar. După ce au învins în tur cu 1-0, portughezii se și vedeau calificați în play-off-ul Champions League, însă au avut parte de o primă repriză de coșmar, rușii intrând la cabine cu avantaj de trei goluri pe tabela de marcaj. S-a terminat în cele din urmă 3-2, dar Krasnoddar s-a calificat grație celor trei reușite din deplasare.

Un meci dramatic a avut loc în Danemarca între Copenhaga și Steaua Roșie. După ce în tur scorul a fost 1-1, în retur la finele cleor 90 de minute regulamentare și a celor două reprise de prelungiri, egalitatea  persistat, 1-1 trecându-se la executarea loviturilor de departajare. Au executat toți jucătorii și când s-a intrat în a 12-a tură, gazdele au ratat iar sârbii sau calificat cu 7-6.

Pe lângă Porto și Copenhaga, au ratat calificarea în play-off-ul Champions League Basel și Dinamo Kiev, care plecau cu prima șansă în duelurile cu LASK Linz și Club Brugge dar și Bașașkșekir, turcii pierzând clar dubla cu rivalii greci de la Olympiakos.

Duelurile din play-off-ul Champions League, fază în care este calificată și campioana ROmâniei, CFR CLuj, va avea loc pe 20 și 27 august.

Rezultate turul III preliminar Champions League

Qarabag- APOEL 0-2/ 2-1

Rosenborg– Maribor 3-1/ 3-1

Dinamo Kiev- Club Brugge 3-3/ 0-1

FC Copenhaga- Steaua Roșie 6-7 d.pen. 1-1/1-1

Ferencvaros- Dinamo Zagreb 0-4/1-1

Lask Linz– Basel 3-1/ 2-1

Ajax Amsterdam– PAOK Salonic 3-2/ 2-2

Celtic Glasgow- CFR Cluj 3-4 /1-1

Olympiakos– Bașakșekir 2-0 / 1-0

Porto- Krasnodar 2-3 / 1-0