Suspendat în La Liga, Cristiano Ronaldo luptă cu Ianis Hagi în această seară pentru Trofeul Bernabeu!

Publicat: 23/08/2017 | 14:29

Cristiano Ronaldo nu a scăpat de suspendarea de cinci etape primită după meciul tur cu Barcelona din Supercupa Spaniei.

După ce solicitarea făcută la Curtea de Apel i-a fost respinsă, nici Comisia de Dicplină pentru Sport din Spania nu l-a iertat pe portughez, anunţă Marca, astfel că după cele două meciuri de suspendare pe care le-a efectuat, cel din returul cu Barcelona din Supercupă şi meciul din prima etapă cu Deportivo, va fi nevoit să-şi urmărească la lucru colegii din tribună la următoarele trei meciuri din campionat. 

În schimb, Cristiano Ronaldo va fi prezent pe gazon în meciul din această seară de pe Santiago Bernabeu de la ora 23.45 cu ocazia meciului pe care Real Madrid îl va disputa în compania echipei italiene Fiorentina, formaţie la cre evoluează şi Ianis Hagi, în cadrul celei de-a 38-a ediţii a Trofeului Bernabeu.

Meciul, va marca împlinirea a 60 de ani de la cea de-a doua finală a Cupei Campionilor Europene, disputată în data de 30 mai 1957 pe aceeaşi arenă din capitala Spaniei şi câştigată de Real cu 2-0 în faţa Fiorentinei, prin golurile lui Di Stefano şi Gento.

Cristiano Ronaldo a fost suspendat cinci etape după ce l-a bruscat pe arbitrul meciului tur din Supercupa Spaniei.

Portughezul fost eliminat în minutul 82 pentru cumul de cartonaşe galbene, la două minute după ce marcase golul de 2-1. Avea deja un galben pentru că îşi scosese tricoul pentru a celebra reuşita. A doua oară, arbitrul a considerat că a simulat în careu. Fotbalistul şi-a vărsat nervii pe central şi l-a împins imediat după ce a primit cartonaşul roşu.

Citește și...