Sute de clienţi au fost evacuaţi dintr-un un club de swingeri din Germania

Publicat: 04/11/2019 | 11:18
Sute de clienţi au fost evacuaţi dintr-un un club de swingeri din Germania

În jur de 300 de clienţi ai unui club de swingeri din Germania au fost evacuaţi sâmbătă seara, după ce s-a declanşat alarma la un detector de monoxid de carbon, a anunţat serviciul de pompieri, transmite duminică agenția dpa, preluată de Agerpres.

Doi membri ai clubului au leşinat, iar opt oaspeţi şi un membru al forţelor de intervenţie au primit tratament medical pentru stări de greaţă, a declarat un purtător de cuvânt,

Sursa citată a precizat că, odată ce autorităţile şi-au făcut apariţia pentru a verifica nivelul de monoxid de carbon în clădirea situată în oraşul Hattingen, la nord-est de Koln, nu au fost detectate valori neobişnuite. Mulţi clienţi au fost evacuaţi doar în halatele de baie, însă li s-a permis să revină în club pentru a-şi recupera lucrurile.

Cu toate acestea, petrecerea nu a fost reluată„, a adăugat sursa citată. Aproximativ 160 de membri ai echipelor de salvare au fost implicaţi în operaţiune.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că autorităţile de resort urmează să decidă luni dacă vor declanşa o anchetă penală.