Tânăr cercetat penal pentru că a organizat un show de striptease pentru un grup de minori

Publicat: 18/05/2018 | 17:12
Tânăr cercetat penal pentru că a organizat un show de striptease pentru un grup de minori

Un tânăr din Bicaz a ajuns să fie cercetat după ce a chemat într-un club din oraș o dansatoarea la bară care să ofere un spectacol pentru un grup de minori. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ a precizat că tânărul este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, informează Agerpres.

„Poliţiştii Secţiei 12 Bicaz s-au sesizat cu privire la faptul că în noaptea de 12/13 mai 2018, în incinta unui local frecventat de tineri din Tarcău au fost desfăşurate acte de exhibiţionism şi s-au mimat acte de natură sexuală, fapte ce derivă din materialele foto şi video apărute în mass-media. Întrucât faptele menţionate s-au petrecut într-un spaţiu public, poliţiştii au demarat cercetările asupra organizatorului localului, un tânăr de 21 de ani, din Bicaz”, a declarat, vineri, agentul şef Robert Costan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Ancheta poliţiştilor din Bicaz vine după ce pe reţelele de socializare a apărut un film în care o tânără, îmbrăcată iniţial în poliţistă, se dezbracă în timp ce dansează într-o discotecă, în faţa unor liceeni. În final, tânăra a rămas goală şi a mimat acte sexuale cu o parte dintre minori.

 Dacă va fi găsit vinovat de ultraj contra bunelor moravuri, organizatorul evenimentului riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.
Citește și...